Advertisement

Megújult formában tért vissza a PUBG Mobile Aftermath játékmódja

2022. december 02.
48.9681
Új frissítéssel érkezett a Tencent mobilos battle royale játéka, a PUBG Mobile, ezúttal a közönségkedvenc Aftermath mód tért vissza megújult formában, számos újdonsággal és játékmenetbeli változtatással debütált a felfrissített játékmód.
Advertisement

Számos változtatást eszközöltek a készítők, új armor rendszer és vadiúj fejlesztések érhetőek a fegyvereinkhez immáron. Emellett új kiegészítőket is bevethetünk a túlélésünk érdekében, elsősegélynyújtó készlet és energiaital is a rendelkezésünkre áll majd, a mentőállomásokon pedig szakszerű elsősegélyben részesülhetünk.

A frissítés a térképet is alaposan megbolygatta, nyolc új, ellátmányokkal és őrökkel alaposan megpakolt bunkert és négy új lőállást is elhelyeztek a fejlesztők a térképen, amiket érdemes lesz felkeresni az értékes loot reményében.

A térképen random elhelyezett teherautókban további értékes felszerelés vár majd ránk, a különféle kincsestérképek felkutatásával pedig rejtett kincsekre is lelhetünk majd. A frissített Aftermath mód a játékmenetben is komoly változtatásokat hozott, szóval a mobilos PUBG-játékosokra számos meglepetés vár majd.

Advertisement
3 hozzászólás

fonemaker

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kíváncsian várom!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Várjuk sok szeretettel.

válasz erre

peter97

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Megint érdemes lesz visszalesni!

válasz erre