Advertisement

Minijátékokkal és közösségi eventekkel készül a Valentin napra a Play Together

2023. február 06.
49.0501
A szerelmesek ünnepe a Play Together-be, az online szociális játékba is beköszöntött, számos eventtel és minijátékkal rajtolt el a valentin napi frissítés a Play Together-ben, az újdonságok mellett rengeteg ajándék és kioldható jutalom is vár ránk.
Advertisement

Az újévi frissítés után ismét különféle meglepetésekkel készült a játékosok számára a HAEGIN csapata, Kaia Island szigetén is beköszöntött ugyanis a Valentin nap! A Play Together legújabb frissítése egy rakat minijátékot hozott el a szigetlakók számára, többek között az éjszakai Zombie Virus-t, a Tower of Infinity-t és a To Shoot or Not to Shoot: Battle Royale játékmódot próbálhatjuk ki az event ideje alatt egészen február 16-ig.

Szerencsére most már a szigetet sem kell végigsétálnunk a minijátékok elindításához, elég csak rátenyerelni a "Play Game" gombra. Az új minijátékok mellett rengeteg ünnepi event és számos ajándék is vár ránk a szigeten, a küldetések teljesítéséért cserébe egy Valentine Pet lehet a miénk. Emellett belépési bónusz, különféle napi küldetések is várnak ránk, megéri tehát visszatérni Kaia Island szigetére még a szerelmesek ünnepén is!

Advertisement
1 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Jajj de cukker.

válasz erre