Mobilokon is elérhető a Before Your Eyes, a BAFTA-díjas narratív kalandjáték

2022. július 27.
4.3221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A játék kiadója, a Skybound Games és a népszerű streamingszolgáltató, a Netflix közös együttműködésének köszönhetően a program már elérhető a Netflix mobiljátékos kínálatában, Steamen pedig 50%-os kedvezménnyel csaphattok most le rá.

A Before Your Eyes egy egyedülálló program a maga nemében, mivel a pislogás a fő interakciónk a játékban, a szemmozgásunkat és a pislogást regisztrálja a program menet közben. A játékban Benjamin "Benny" Brynn életét ismerhetjük majd meg, akit a Révész éppen átvisz a túlpartra. Miközben a végső úti célunk felé hajózunk, a főhős felidézi a gyerekkora, ifjúsága emlékeit, amik között pislogással tudunk majd váltani a telefonunk kameráján keresztül.

Minden egyes emléket megvizsgálhatunk majd és befolyásolhatjuk a történet alakulását azáltal, hogy szó szerint a karakter szemén keresztül tapasztaljuk meg a játék eseményeit. A Before Your Eyes az egyedülálló interakciós technikájának, a gyönyörűen megkomponált történetének, az egyedi látványvilágának köszönhetően egy ideális mobiljáték alapanyag, amit Netflixes előfizetéssel rendelkezőknek kár lenne kihagyniuk.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Elég különleges a látvány.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Hátöööööö.... néha meglep, miket jutalmaznak...

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 22 napja

Nagyon érdekes a látványvilága!

válasz erre