Mobilokon már elérhető a verekedős RPG, a One Punch Man - The Strongest

2022. szeptember 23.
4.0771
A One Punch Man - The Strongest a népszerű bunyós anime ikonikus hőseit és harcait hozza el nekünk, mobilokon pedig már elérhető a verekedős program, együtt zúzhatunk Saitamával és barátaival közösen.
 

Jó hír a One Punch Man rajongók számára, hogy Androidon és iOS rendszereken már elérhető a verekedős játék, újra átélhetjük a japán anime széria ikonikus pillanatait. Több mint 60 egyedi hős közül választhatunk, akik a körökre osztott küzdelmek során egyedi képességekkel szállnak majd harcba.

Hat karakter lehet a csapatunkban, a széria gonosztevői és hősei közül is szabadon választhatunk, a hősök képességeit pedig az adott szintjük és a karakterosztály határozza majd meg. Változatos játékmódok, Hero X Villain, Boss Challenge, Extreme Training vár majd ránk, továbbá tartalmaz a játék egy nyomozós módot is, amiben Saitamával közösen fedezzük majd fel a város számos rejtélyét.

Különféle klubokba is csatlakozzhatunk, a barátainkkal közösen olyan minijátékokkal játszhatunk, mint a Trap the Ninja, Missile Test és Slingshot Barrage. A One Punch Man Android és iOS rendszereken érhető el, Google Play-en és App Store-on tudjuk letölteni a játékot. Érdemes tenni vele egy próbát, mivel ingyenes karakterek és játékbeli jutalmak várnak ránk.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

peter97

4 napja és 20 órája

Hmmm rálesek.

válasz erre

Mendez

4 napja és 22 órája

Bár nem nagy kedvencem ez a széria, de meglesem!

válasz erre

SamsungFan

5 napja

Már kapom is lefelé!

válasz erre

Chico

5 napja és 2 órája

Remélem nem lesz rommá zúzva reklámokkal.

válasz erre