Mobilokra is érkezik a Northgard Clan of the Squirrel kiegészítője

2023. január 19.
57.7521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Playdigious bejelentette, hogy új DLC-t ad ki a Northgard mobil RPG-jükhöz, a Clan of the Squirrel kiegészítő január 31-én jelenik meg 2,99 dollárért (1.100 forint), a bővítés alapja mitológiai.

A DLC-t az északi mitológiából származó Ratatoskr ihlette, akit az Edda-énekek énekgyűjtemény egy mókusként írt le, aki fel és alá mozgott az Yggdrasil világfán, és információkat szállított a sasok és a lenti világ között. A Mókus-klán, vagy Ratatoskr az erőforrás-gazdálkodásra specializálódott, a szakácsai igazán ízletes ételeket készítenek, ezek amellett, hogy finomak, minden klántársuk és szövetségesük számára is hasznos, mivel fejleszthetik képességeiket.

A klán hadvezére Andhrimnir, aki mind a konyhában, mind a csatatéren jól teljesít, a konyhai képességei ugyanolyan jók, mint a rettenthetetlensége. A szakácsok tápláló ételeket készítenek, amelyek hatalmas képességnövelést adhatnak, továbbá egy új ereklye is elérhető lesz, amely lehetővé teszi a termelési bónuszokat és az ellenségeket arra készteti, hogy önmagukkal harcoljanak.
3 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 13 napja

Hát ez a játék nekem nem annyira.... Elég nagy a verseny a stílusban, lehet válogatni.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 14 napja

Ehh biztos nem fizetnék ennyit egy sima bővítményért..

válasz erre

peter97

1 éve, 3 hónapja és 14 napja

Elég drága DLC!

válasz erre