Mobilokra tart a Superliminal című narratív fejtörő

2024. június 25.
4.1471
Ma bejelentették, hogy az egykor Epic Games Store exkluzív játék, a Superliminal mobilokra is megérkezik, az FPS puzzle-lal július 30-tól játszhatunk kisképernyőkön és már él az előregisztráció.

A Pillow Castle által fejlesztett Superliminal 2019-ben jelent meg PC-re és akkor jó számokat kapott, a Metacritic oldalán jelenleg 7,7 a felhasználói értékelése. Most a kiadó, a Noodlecake mobilokra is elhozza az szürreális puzzle-kalandélményt és a megjelenéskor kontroller-támogatással is rendelkezik majd.

Érdekesség, hogy menet közben manipulálhatjuk a tárgyak méretét, fel- vagy lefelé méretezve őket, hogy platformokat hozzunk létre, eltávolítva az akadályokat és úgy kijutva. Folyamatosan új mechanikákkal ismerkedhetünk meg, például illúziókkal, vagyis csak a megfelelő látószög megtalálásával kapjuk meg a megoldást.

A megjelenés utáni első két hétben 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, utána nagyjából 2.900 forintért lehet a miénk, de a teljes verzió megvétele előtt ingyenesen kipróbálhatjuk.

Az előregisztráció már él Androidra és iOSre.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

SamsungFan

2 hete és 3 napja

Nekem nagyon nem adja...

válasz erre

peter97

2 hete és 3 napja

Nagyon bejön, szeretem az ilyen fejtörőket!

válasz erre

fonemaker

2 hete és 3 napja

Ez jópofa játék, de ez nagyon sok érte.

válasz erre