Mobilon is elrajtolt egy régi MMORPG, a Flyff Universe

2022. június 15.
2.2301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Gala Lab által fejlesztett Flyff Universe egy böngészőből játszható MMORPG-ként indult 2005-ben, debütálása óta rengeteg kényelmi funkcióval bővült, és elérhető PC-ről, konzolokról, és most már mobilokról is.

A Flyff Universe egyelőre kilenc nyelven érhető el (a magyar nincs közte), keresztplatformos lehetőséget is támogat, különlegessége még, hogy mivel böngésző alapú, bármikor lehet játszani, nem kell letölteni a szoftvert, ahhoz hogy élvezhessük a kalandokat amiket tartogat.

A 2005-től, azaz cirka tizenhét éve elérhető programban ugyanis lesz mit felfedeznünk, lévén nyolc féle kasztot, egy sor óriási területet, és rengeteg ellenfelet kínál - és ezeket a tartalmakat akár ismeretlenekkel, akár barátainkkal is teljesíthetjük.

A játékosok számával nem igen lesz probléma, ugyanis az a Dél Ázsiai szerverek megnyílásával csaknem kettőszázötvenezer játékos csatlakozott fel. Így, hogy a globális rajt és a mobilos optimalizáció is megtörtént, egy sor különleges jutalomban lehet részünk, így aki egy retró, mégis újszerű élményre vágyik az ne habozzon!

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 1 napja

Én az appokban hiszek.

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 1 napja

Erre rálesek!

válasz erre

Chico

2 éve, 1 napja

Grafikailag is felhúzhatták volna... röhögő smiley

válasz erre