Advertisement

Mobilon nosztalgiázhatunk a Top Hunter Roddy and Cathyvel

2022. november 27.
53.2281
Ez a szuper, régi vágású ügyességi játék az oldalnézetes játékok klasszikusaiból merít ihletet, most megjelent Androidon és iOS-en is, így átélhetjük a nosztalgiaérzést, lévén, hogy az első kiadása 1994-ben debütált.
Advertisement

A 2D-s játékban sok rosszfiúval találkozhatunk változatos helyszíneken, leginkább talán a PC-s Metal Sluggal lehetne összehasonlítani, ami szintén az SNK játéka. Az oldalnézetes bunyóban különféle fegyvereket, erőképességeket vehetünk fel, nagy életerejű főellenségekkel, robbanásokkal találkozhatunk - vagyis ez egy igazi klasszikus.

Az ACA NeoGeo Library alkalmazás már jó ideje működik és lényegében lehetőséget biztosít arra, hogy sok régebbi játékot modernizáljanak az új eszközeinkre. Szinte minden műfajt lefednek, és abban reménykednek, hogy azoknak a játékosoknak, akik korábban sok ilyen klasszikusról lemaradtak, lehetőségük nyílik arra, hogy a különböző videojátékokat megismerhessék. Mindegyik modernizált funkciókkal is fel van szerelve, mint például a mentés, a többjátékos, sőt a kontroller támogatása is.

A Top Hunter Roddy and Cathy Androidra itt tölthető le, iOS-re pedig itt, a játék ára 1690 forint.
Advertisement
3 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 2 hete

Ennyit nekem biztos nem ér. Ez ilyen tipikus akcióban 409 forint játék.

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 2 hete

Miért ilyen drága?

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete

Kicsit elszállt az ár.

válasz erre