A Soulcalibur hőseivel is bunyózhatunk a The King of Fighters Allstar-ban

2022. december 27.
4.3421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Új hősökkel és játékbeli eventekkel bővült a verekedős RPG, a The King of Fighters Allstar, ezúttal az ünnepi frissítés keretein belül a Bandai Namco verekedős szériájából, a Soulcalibur-ból érkeztek új hősök és események a bunyós programba.

A két bunyós játék, a The King of Fighters Allstar és a Soulcalibur közös kollaborációba kezdett, a frissítés elsősorban a Soulcalibur hatodik részére összpontosít, amiből új hősök és eventek érkeztek a The King of Fighters Allstar-ba. Több új hőst is kaptunk, az első karakter az EX Cassandra névre hallgat, ő egy karddal és egy pajzzsal felszerelt amazon, aki képes a támadási és a védekezési képességeit alaposan megnövelni.

A következő hős egy csendes bérgyilkos, EX Taki, aki bődületes sebzést tud majd kiosztani. Emellett még két további karakter, Seong Mi-na és Ivy is bekerült a játékba. Az új hősökhöz természetesen új kinézetek és kapcsolódó feladatok, küldetések is érkeztek. Számos eventen is részt vehetünk majd az értékes nyereményekért cserébe, Ivy-t ingyenesen kioldhatjuk majd, Cassandra-hoz pedig egy exkluzív outfitet is szerezhetünk az event ideje alatt.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Ez tetszik! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Brutál jó játék volt anno, imádtam. Jó újra látni a karaktereket.

válasz erre

ferencziakos

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Az de kemény. meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

De szerettem azt a játékot!!! mosolygó smiley

válasz erre