Myst Mobile címmel hamarosan mobilokra is ellátogat a népszerű puzzle-kaland széria

2023. február 03.
53.9911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A logikai feladatok, rejtvények rajongói számára van egy jó hírünk, hamarosan mobilokra is befut a puzzle-feladványairól híres széria, a Myst, bejelentették ugyanis a harmincéves évforduló alkalmából kis képernyőkre a Myst Mobile-t.

A csavaros feladványairól és remek sztorijáról ismert misztikus kaland, a Myst idén ünnepli kerek, harmincadik évfordulóját, ennek örömére pedig a díjnyertes széria hamarosan mobilokra, iOS eszközökre is ellátogat Myst Mobile címmel. A mobilos verzióért a Cyan független fejlesztőcsapata felel, az eredeti változatot portolják át mobilos eszközökre.

Myst Island szigetére látogatunk majd el ismét, ahol számos misztikus feladvány és rejtély vár majd ránk. A gyönyörű helyszíneket bejárva szépen lassan feltárulnak majd előttünk a sziget titkai, a döntéseink pedig alapjaiban befolyásolják majd a történet végkimenetelét.

Természetesen a puzzle-kaland látványvilága, kezelőfelülete is teljesen megújul, az irányítás teljesen mobilokra szabott lesz, a misztikus szigetet pedig szabadon felfedezhetjük majd. Sajnos a Myst Mobile még nem kapott konkrét megjelenési dátumot, annyi biztos, hogy még az idén ellátogatunk a szigetre, a logikai feladványokat pedig iOS eszközökön tudjuk majd megoldani.

4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

Csak ne legyen túl drága... Mert ígéretes nagyon.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 2 hónapja és 26 napja

Jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Kíváncsi leszek rá!

válasz erre

Tommy

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Nem ismerem de egész jól néz ki ez is.

válasz erre