Nagy tartalmi átalakításra készülnek a Robloxban

2022. november 27.
53.6861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A legutóbbi jelentések szerint a fejlesztő új szabadalmi rendszert nyújtott be, ami arról szól, hogy a játékosok életkoruk alapján kapjanak tartalmat, úgy, hogy közben továbbra is felhasználóbarát játékélményt kapjanak a Robloxban.

A változtatás által a korosztályuknak megfelelő tartalmat kapnak a játékosok és figyelembe vették a nemet, a helyet, a regionális szabályozásokat és a személyes preferenciákat, valamint a Roblox Marketplace egyes játékaihoz tulajdonított értékeket.

A Robloxba naponta bejelentkező játékosok többsége nem felnőtt, ezért egy ilyen változás a játék működésében igen lényeges, ezzel az új intézkedéssel gondoskodnak a kiskorú játékos közösségről. A Robloxnak már volt vitája a tartalommal és az irányelvekkel kapcsolatban, így az új rendszert valószínűleg azért is hozzák létre, hogy megvédjék a kiskorúakat mindenféle kártól, ez pedig csak biztonságos és gyermekbarát tartalomra utalhat.

Ennek a megvalósítása eltarthat egy ideig és nem tudjuk, mikor számíthatunk rá, de érdekes lesz látni, hogy ezek a változtatások hogyan valósulnak meg a játékban.
2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Pont a Robloxban kell védeni a fiatalokat? meglepett smiley Szerintem csak ők játszanak vele. röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Nesze neked gendersemlegesség. röhögő smiley

válasz erre