Napi küldetésekkel gyarapodhat a Pokémon Go?

2016. október 29.
6.7681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Érdekes részletekre bukkant néhány játékos a Pokémon Go kapcsán, miután sikerült egy kicsit alaposabban is belemélyedniük a játék kliensének programkódjába, ott ugyanis olyan sorokra bukkantak, amelyek alapján jelentős változások és újdonságok várhatnak ránk a jövőben.

Merthogy mi hiányzik többek között a Pokémon Go-ból? Példának okáért a napi küldetések, amelyek a Pokémon Go Hub munkatársai szerint hamarosan megvalósulhatnak, lévén a kliensben erre utaló sorokat találtak a rajongók, így például "A nap első fogása" vagy "A nap első PokéStopja" kifejezések maximálisan erre utalhatnak.

Persze a Forbes magazin szerint ennél sokkal összetettebb dolgok is helyet kaphatnak majd napi küldetésekként a Pokémon Go-ban, így például a "sétáljunk le bizonyos mennyiségű kilométert", vagy "küzdjünk meg ilyen-olyan erősségű pokémonokkal", szintén a felhozatal részét képezhetnék, noha erre a kliensben még nem voltak utalások.

A napi küldetésekért egyébiránt természetesen jutalmak is járnának majd a Pokémon Go keretein belül, így például incubatorok, de ennél pontosabb és bővebb részletek ezzel kapcsolatban sem szivárogtak még ki.
2 hozzászólás

csirkee

8 éve, 18 napja

Nagyon beszippantják vele az embert.

válasz erre

peter97

8 éve, 19 napja

Engem elkerült a nagy Pokémon mánia, de már egyébként is lecsengett. Nem csoda hogy akarnak bele extrákat, meg kell tartani a magot.

válasz erre