Napiapp ajánló (2016. december 21.)

2016. december 21.
7.2431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

XCOM: Enemy Within: a körökre osztott stratégiák kedvelőinek legnagyobb örömére egy rövid ideig akciós áron, alig 1100 forintért tölthető le a Play Áruházból a Firaxis alkotása, amelyben a Földünket megtámadó idegeneket kell móresre tanítanunk a taktikus harcokban.

9 Clues: The Ward: 80 százalékos leárazás érte a Play Áruházban a G5 Entertainment kalandjátékait, így most 339 forintért tölthetők olyan zseniális művek, mint a 9 Clues: The Ward, amelyben egy fiatal detektív oldalán egy ijesztő rejtélyekkel teli szigeten nyomozhatunk majd.

Special Enquiry Detail 2 : szintén ennek az akciónak a részeként lett alig több mint 300 forint a Special Enquiry Detail 2, amelyben nyomozóink oldalán egy rejtélyes módon elhunyt menyasszony ügyét kell majd megoldanunk a nyomkeresős kalandok legszebb hagyományaival a középpontban.

App Store:

Space Marshals 2: egy rövid ideig 99 centért tölthető az App Store kínálatából a Pixelbite zseniális akció-szerepjátéka, amely egy különleges vadnyugati sci-fi-ként lehetőséget ad arra, hogy felkutassuk és likvidáljuk a galaxis összes gazfickóját. Hamarosan játéktesztet is olvashattok róla itt a Mobilgameren!

Adventures of Mana: 7 euróra csökkentette a legendás Adventures of Mana szerepjáték feldolgozásának árát az App Store-on a Square Enix, aminek köszönhetően kis túlzással nevetséges összegért, féláron illesztheted gyűjteményedbe ezt az időtlen klasszikust.

Agent A: A puzzle in disguise: ha egy fejtörőkkel gazdagon színesített kalandjátékot szeretnél magadnak így az ünnepek előtt, az App Store-ból most 99 centért tölthető a By Yak izgalmas interaktív kalandja, amelyben fejtörők megoldásával egy ellenséges kém, Ruby La Rouge elfogása lesz a feladatunk.
nincs még hozzászólás