Napiapp ajánló (2016. december 7.)

2016. december 07.
7.5511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Fairy Tale Mysteries 2: már karácsonyi akciókat tart a Google Play-en az Artifex Mundi csapata, akik 40 százalékkal olcsóbban kínálják egyik legjobb rejtett objektumkereső kalandjuk folytatását, amit ráadásul a legendás Grimm testvérek meséi ihlettek.

Queen's Quest: szintén 40 százalékkal olcsóbban adja az Artifex Mundi a Queen's Quest című kalandjátékot, amely 890 forint ellenében egy varázslatos és egyben csodálatos fantáziavilágba repít el minket, amit a történet szempontjából szintén a régi Grimm mesék inspiráltak.

FireJumpers - Wildfire RTS: várhatóan egészen december végéig 50 százalékos kedvezménnyel juthatnak hozzá a rajongók a Redblox Games nagyszerű stratégiájához, amelyben egy tűzoltó helikopter pilótájaként a lehető legváltozatosabb küldetések várnak majd ránk - most mindössze 279 forintért.

App Store:

Fiete Choice: átmenetileg ingyenessé vált az App Store kínálatában a German Computergame Award egykori nyerteseként megismert Fiete Choice, amely gyermekek és felnőttek számára kínál változatos és izgalmas mini-játékokat, valamint fejtörőket.

Wizards and Wagons: 5 dollár helyett most mindössze 2 dollárért szerezheted be a Touch Dimensions sajátos középkori fantasy kalandját, amelyben versenyezhetsz, harcolhatsz, szállítmányokat védhetsz meg a veszélyes ellenfelektől és izgalmasabbnál-izgalmasabb küldetéseket teljesíthetsz.

Tiny Guardians: 4 dollár helyett mindössze 99 centért kínálja az App Store a Kurechii nagyszerű tower defense játékát, amelyben egy fantasztikus csapat irányításával lehetőségünk nyílik részt venni izgalmas és változatos ütközetekben, amelyek mindegyike a makulátlan védekezésre épül fel.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 11 hónapja és 9 napja

Firejumperst szedem is! mosolygó smiley

válasz erre