Napiapp ajánló (2016. november 14.)

2016. november 14.
8.8151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Broken Age: féláron kínálja a Google Play a Double Fine Productions nagyszerű kalandjátékát, avagy a klasszikus point n click vonalon mozgó Broken Age-t, amelyben egy fiú és egy lány sajátos történetét ismerheted meg két felvonásban.

Lost Lands 2: 20 százalékkal kell kevesebbet fizetniük azoknak a rajongóknak, akik szeretnék beszerezni maguknak a nagyszerű Lost Lands folytatását, amely továbbra is egy nagyszerű, tárgykeresős kalandjátékként izgalmas feladatokat és fejtörőket kínál nekünk egy varázslatos fantáziavilágban.

RAVENMARK: Scourge: nem kevesebb, mint 70 százalékkal árazták le a Play Áruházban a Witching Hour Studios stratégiáját, amelyben körökre osztottan, egy elragadó fantáziavilágban élhetjük át a stílus sajátosságait.

App Store:

Raiden Legacy: mindössze 99 centért szerezhető be az App Store kínálatából a legendás Raiden-sorozat mobilos mellékszála, amelyben újra átélhetjük gyermekkorunk legjobb repülős akciójátékának élményét - természetesen felső nézetből, ahogyan azt kell.

Flight Unlimited 2K16 - Flight Simulator: teljesen ingyenessé vált iOS-rendszerekre a platform egyik legjobb repülőgépes szimulátora, amely meglepően valószerű élményeket garantál a repülés, valamint a hatalmas vasmadarak megszállottjainak.

The Interactive Adventures of Sherlock Holmes: az interaktív kalandok kedvelőinek legnagyobb örömére 3 dollár helyett szintén ingyenes lett a Sherlock Holmes varázslatos világába kalauzoló mobiljáték, amelyben a híres nyomozó oldalán egy szöveges kalandjátékból vehetjük ki a részünket.
2 hozzászólás

Femobilos

8 éve, 2 napja

Nekem a Broken Age-nél azt írja ki hogy nem kompatibilis az S7-emmel! meglepett smiley Miért lehet ez?

válasz erre

Gólem

8 éve, 3 napja

Óóó hogy az androidos Sherlock game miért nincs leárazva.... wtf smiley

válasz erre