Advertisement

Napiapp ajánló (2016. november 16.)

2016. november 16.
8.1901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Clockwork Tales: féláron kínálja a Google Play néhány napig az Artifex Mundi legjobb kalandjátékait, aminek köszönhetően a ClockWork Tales is leárazásra került, középpontjában egy fantasztikus tárgykereső kalanddal, valamint egy igazán varázslatos steampunk világgal.

Princess Isabella: címével ellentétben messze nem egy kislányoknak szóló hercegnős játékot takar a most féláron beszerezhető Princess Isabella, amelyben egy tárgykeresős kalanddal a középpontban ismerhetjük meg a sárkányok és a lovagok korát egy csipetnyi fantasy-val fűszerezve.

Enigmatis 2: 50 százalékkal lett olcsóbb - így már 699 magyar forintért beszerezhető - az Enigmatis folytatása, amelyben egy klasszikus detektívsztorit élhetünk át nem kevés horrorisztikus elem társaságában, a tárgykeresős kalandjátékok sajátosságaival kiegészülve.

App Store:

Braveland Wizard: féláron szerezhető be az App Store kínálatából a Tortuga Team nagyszerű körökre osztott stratégiájaként megismert Braveland Wizard, amelyben egy bátor hőst alakítva orkokkal, szellemekkel és egyéb misztikus teremtményekkel harcolhatunk meg.

Stars Wheel: mindössze 99 centbe kerül most az App Store kínálatában a particlemade jól ismert kalandjátéka, amelyet ambient puzzle-ként a csillagok, a galaxis és egyéb űrbéli objektumok ihlettek maximális relaxáció és fejtörőkkel gazdagon átitatott játékmenet társaságában.

iMini Synthesizer: ha nem áll tőlünk távol a zeneszerzés, és szeretnénk egy igazán nagyszerű virtuális szintetizátor-, illetve sampler applikációt beszerezni telefonunkra, akkor most itt a remek alkalom, hiszen féláron, alig 5 dollárért tölthető az Arturia nagyszerű alkalmazása, amely az egyik legjobb a piacon.
Advertisement
1 hozzászólás

Mendez

7 éve, 7 hónapja és 20 napja

Valamelyik kalandot biztos behúzom!

válasz erre