Advertisement

Napiapp ajánló (2016. november 18.)

2016. november 18.
7.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Deus Ex Go: habár alig néhány nappal ezelőtt kerültek órási leárazásra a Square Enix játékai, a csapat most mégis 80 százalékkal olcsóbban, 289 forintért kínálja a nagyszerű Deus Ex Go című lopakodós cyberpunk kalandot, ami mellett a Hitman Go és a Lara Croft Go is ugyanilyen kedvezménnyel gyűjthető be a Play Áruházból.

Sally's Law: féláron, alig 319 forintért gyűjthető be a Nanali Games sajátos kis akció kalandja, amelyben az oldalnézetes platformerek legszebb hagyományait élhetjük át szuperhősök és egyebek helyett egy gömbölyűre hízott angol hölgy irányításával.

Castles of Mad King Ludwig: szintén féláron kínálja néhány napig sajátos digitális társasjátékát Jeremiah Maher, amely egy komoly kihívásokkal teli, izgalmas és egyben élvezetes várépítős címként garantáltan neked is örömet okoz majd, ha imádod ezt a stílust és a középkori várkastélyokat.

App Store:

Battlefleet Gothic: Leviathan: 6 dollár helyett mindössze 4 dollárért szerezhetjük be magunknak a Gran Cauldron által készített Battlefleet Gothic: Leviathan-t, amely a Games Workshop jól ismert Warhammer 40K univerzumát, illetve a hasonló címmel megjelent táblás szerepjáték-stratégia digitális változatát tárja elénk.

Alice in Wonderland Puzzle Golf Adventures: habár emlékeink szerint Alice nem golfozott Csodaországban járva, de ebben a 99 centre leárazott mobiljátékban most mégis átélhetünk egy kalandot, amelyben kis hősünk oldalán rengeteg izgalmas feladatot és fejtörőt oldhatunk meg a golf szabályaival és sajátosságaival a középpontban.

8bitWar: Necropolis: egy rövid ideig ingyenessé vált az App Store kínálatában Emil Zeilon sajátos taktikai stratégiája, amely nem elég, hogy a 8 bites korszakba repít vissza minket a grafika terén, a játékmenet kapcsán óriási ütközeteket garantál nekünk egy sötét fantáziavilággal a középpontban.
Advertisement
2 hozzászólás

Gólem

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

Sallys nagyon jópofa, leszedem!

válasz erre

fonemaker

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ezt a Ludwigot megnézem magamnak!

válasz erre