Napiapp ajánló (2016. november 21.)

2016. november 21.
7.3961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Rusted Emeth: egy őszi leárazás jóvoltából 88 százalékkal olcsóbban, ergo szinte ajándékként juthatunk hozzá a Kemco néhány nagyszerű szerepjátékához, így például akciózásra került a Rusted Emeth is, amelyben szerencsevadászok, gólemek és egy különleges fantáziavilág is vár ránk.

Blood of Calamity: szintén akciós áron, mindössze 250 forintért szerezhető be a japán stílusú hardcore 2D-s RPG-k táborát erősítő Blood of Calamity mobiljáték, ami a saját műfajában alighanem az egyik legjobbnak tekinthető.

Symphony of Eternity: a Kemco egyik legjobb és legismertebb szerepjátéka is áldozatul esett a legnagyobb őszi akcióknak, így amennyiben egy igazán magas minőségű fantasy szerepjátékot szeretnél magadnak sok-sok szörnyeteggel, akcióval, legendás fegyverekkel és drámával, most 250 forintért beszerezhetsz egyet.

App Store:

Limbo: egy jelentősebb leárazás után mindössze 2 euróért húzhatjuk le néhány napig az App Store kínálatából a Playdead zseniális platformerét, avagy az árnyékvilágban játszódó és kimagasló élményeket garantáló Limbo-t.

Mystery of Fortune 2: az iOS-kedvelők sem maradnak akciós szerepjáték nélkül így a hét elején, hiszen alig 99 centért lehet hozzáférni - a korábbi 3 dollár helyett - a Mystery of Fortune 2-höz, amelyben egy igazán klasszikus RPG-t élhetünk át egy egészen sajátos fantáziavilágban járva.

Machineers: ingyenessé vált az App Store kínálatában a Lohika Games nagyszerű ügyességi játéka, avagy a Machineers, amelyben egyetlen feladatunk lesz, hogy rájöjjünk az egyes masinák működési elvére, és megtegyünk minden tőlünk telhetőt a javításuk érdekében.
1 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

Szerintem az összes akciós android appot behúzom. mosolygó smiley Olcsóbbak összesen mint normál áron egy darab ezekből. mosolygó smiley

válasz erre