Advertisement

Napiapp ajánló (2016. november 25.)

2016. november 25.
7.2451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Rayman Classic: alig egy napra ugyan, de a Ubisoft teljesen ingyenessé tette a Play Áruházban a legendás Rayman platformert, amit így minden jóérzésű mobilgamernek le kell töltenie, ha egy igazán időtálló klasszikust akar a telefonjára.

Machinarium: egy 50 százalékos leárazást követően alig 600 forintért szerezhető be az Amanita Design zseniális kalandjátéka, amelyben egy robot izgalmas kalandjait ismerhetjük meg különleges grafika, zseniális sztori és sok-sok változatos fejtörő társaságában.

Botanicula: szintén féláron kínálja másik sikeres kalandjátékát az Amanita Design, akik alig 600 forintért tették letölthetővé a Botanicula címre hallgató alkotást, amely egy vérbeli ügyességi kalandként egyenesen a természetből merített magának ihletet.

App Store:

Rayman Classic: egy rövid ideig a korábbi 5 dolláros ár helyett mindenki ingyen töltheti magának a Ubisoft klasszikus platformerét, avagy a zseniális Rayman-t, ami egy akkora legenda, hogy annak mindenki telefonján ott kell lennie.

Don't Starve: Pocket Edition: mindössze 2 egész dollárért lehet hozzájutni az App Store-ból a Klei Entertainment elképesztő sikert aratott túlélő játékának mobilos változatához, amit már csak azért is érdemes behúzni ennyiért, hogy megnézd, miért is van ekkora felhajtás az alkotás körül.

Gamebook Adventures 1: An Assassin in Orlandes: ha kedveled a szöveges szerepjátékokat, akkor most érdemes lecsapnod a Tin Man Games legújabb művére, amelyben a legklasszikusabb RPG-k sajátosságaival izgulhatsz végig egy fordulatos orgyilkos-kalandot.
Advertisement
3 hozzászólás

Santonio

7 éve, 7 hónapja és 9 napja

Az igazi klasszikus RAyman! De szerettem PC-n!

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Raymant behúztam! Jó kis akció!

válasz erre

peter97

7 éve, 7 hónapja és 12 napja

Rayman ide veled!

válasz erre