Advertisement

Napiapp ajánló (2016. november 28.)

2016. november 28.
7.0191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Ice Rage: Hockey: 50 százalékkal olcsóbban lehet most beszerezni a Google Play kínálatából a HeroCraft nagyszerű sportjátékát, amelyben a jégkorongozás művészetét ismerhetjük meg egy kicsit sajátos formában - akár egy barátunk társaságában is.

Plancon: Space Conflict: szintén 50 százalékkal kerül kevesebbe a HeroCraft műhelyében készült Plancom: Space Conflict, amelyben a távoli jövőbe utazhatunk el egy összetett űrstratégia részeként.

Heroes of Loot 2: 75 százalékkal lett olcsóbb a Play Áruházban az OrangePixel nagyszerű szerepjátékának folytatása, amelyben hőseink oldalán újabb varázslatos és rejtélyes kalandok nyomába eredhetünk egy csodálatos fantáziavilágban bandukolva.

App Store:

Paper Monsters: teljesen ingyen letölthető az App Store kínálatából a Crescent Moon Games alkotása, amely a cuki platformerek táborát erősítve minden olyan mobiljáték rajongónak ajánlott, aki a telefonok előtt olyan címeken szocializálódott, mint a Super Mario.

Panzer Corps: ha egy igazán keményvonalas második világháborús stratégiát szeretnél a gyűjteményedben tudni, most verhetetlen áron, alig 5 dollárért szerezheted be magadnak az App Store kínálatából a Slitherine által készített Panzer Corps-ot.

Star Hammer: The Vanguard Prophecy: szintén leárazásra került az App Store-on a keményvonalas űrstratégiák kedvelőinek legnagyobb örömére a Star Hammer: The Vanguard Prophecy, amely minden túlzás nélkül egy igazán keményvonalas élményt garantál a műfaj kedvelőinek.
nincs még hozzászólás