Napiapp ajánló (2016. november 4.)

2016. november 04.
10.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes játékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Syder Arcade HD: az eredeti árhoz képest 39 százalékkal akciózták le a Studio Evil által készített nagyszerű Syder Arcade HD-t, amelyben most 389 forint ellenében megtapasztalhatjuk a legvadabb űrcsatákat is - HD minőségben.

Boulder Dash - 30th Premium: féláron, mindössze 1200 forintért kínálgatja nekünk a Play Áruház a Tapstar Interactive sajátos alkotását, amelyben hősünk oldalán vad akciók társaságában ismerhetjük meg a bányászat sajátosságait.

Eye Trainer Pro: ha te is sokat ülsz a gép előtt, vagy tréningeznéd egy kicsit a szemeidet, 26 százalékkal olcsóbban, 499 forintért szerezheted be ezt a nagyszerű alkalmazást, amivel tesztelheted a szemedet, de a tréning mellett masszázs- és relaxációs tippeket is kaphatsz az alkalmazás által, amelyek javíthatják látásodat.

App Store:

God of Blades: a Google Play után az App Store is ingyenessé tette a God of Blades című akciójátékot, így mostantól egy korlátozott ideig bárki beszerezheti magának a White Whale Games kardozós címét, amely 2012-ben az egyik legjobb iPhone és iPad-játék díját is elnyerte.

Lost in Harmony: szintén ingyenessé vált az App Store berkein belül a Digixart Entertainment alkotása, amelyben lehetőségünk nyílik a lehető legkülönfélébb környezetben és helyzetekben is gördeszkázni egyet vagány főhősünk oldalán.

Rayman Classic: 5 dolláros árcédula helyett alig 99 centért juthatunk hozzá a Ubisoft legendás Rayman játékához, amely Rayman Classic név alatt bemutatja, hogy milyen nagyszerű is volt egykoron és még most is a francia csapat által készített oldalnézetes platformer.
1 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 8 hónapja és 9 napja

Ez most nem olyan erős felhozatal..

válasz erre