Napiapp ajánló (2017. április 12.)

2017. április 12.
6.9801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Slaughter: 499 forint helyett most mindössze 159 forintért szerezhető be egy rövid ideig a Play Áruházból Ray Spark nagyszerű akciójátéka, avagy a Slaughter, amelyben Russel, a zsoldos oldalán egyetlen célunk lesz, hogy mindenkit ledaráljunk a pályákon, és kijussunk az őrültek városából.

The Great Fusion: teljesen ingyen letölthető átmenetileg - 790 forint helyett -, a Loading Home zseniális kalandjátéka a Play Áruházból, amelyben May, a briliáns programozó felett vehetjük át az irányítást egy első blikkre a legendás Broken Sword-sorozatra emlékeztető alkotásban.

Etaria: a 129 forintos árcédula helyett átmenetileg ingyenes lett a BUG-Studio által készített Etaria című 8-bites túlélő kaland, amelyben egy különleges világ vár ránk, célunk pedig az lesz, hogy megvédjük falucskánkat és lakóit, na meg persze magunkat a környék veszélyeitől.

App Store:

Sine Mora: a 6 dolláros árcédula helyett átmenetileg 99 centért lehet letölteni az App Store-ról a magyar érdekeltségű Digital Reality műhelyében elkészült Sine Morát, amely az utóbbi évek egyik legjobb horizontális shoot em upjaként egyenesen kötelező ilyen áron a gyűjteménybe.

Iesabel: szintén 6 dollárról lett leárazva a Forever Entertainment műhelyében elkészült lesabel című Diablo-klón, amelyben egy sötét fantáziavilág, intenzív harcok, fejlődés, varázslatok, illetve az akció-szerepjátékok minden egyéb sajátossága vár ránk.

Kathy Rain: a nagyszerű és klasszikus kalandjátékok kedvelőinek legnagyobb örömére 5 dollár helyett most csak 3 dollárért szerezhető be az App Store-ról a Kathy Rain, amelyben egy vagány motoros újságírónő kalandjait vehetjük irányításunk alá, akivel egy igazán komoly rejtély nyomába indulhatunk.
2 hozzászólás

zsenikém

7 éve, 9 hónapja

De kár hogy iphonera most nincs semmi ingyenes... szomorú smiley

válasz erre

fonemaker

7 éve, 9 hónapja

Sine Mora nagyon király játék, a hat dolcsit is megéri, de így különösen jó ajánlat! mosolygó smiley

válasz erre