Napiapp ajánló (2017. április 5.)

2017. április 05.
6.3291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Goat Simulator Waste of Space: a teljes Goat Simulator-sorozatot leárazta a Play Áruház keretein belül a Coffe Stain Studios csapata, aminek köszönhetően míg az alapjáték 999 forintért szerezhető be, addig a legutóbbi sci-fi kiegészítőért 1500 helyett 790 forintot kérnek a fejlesztők, szóval csapjatok le rá, amíg lehet.

Mental Hospital II: ha egy jó kis horrorjátékot keresel magadnak megfizethető áron, most itt a lehetőség, hogy 417 forint helyett mindössze 129 forintért gyűjtsd be magadnak az AGaming+ alkotását, amely a klasszikus túlélő horrorok műfaját varázsolja képernyőnkre, középpontban egy abszurd pszichiátriával, ahol valami különös dolog történt.

The Fable of Ruby: 899 forint helyett most mindössze 389 forintért gyűjthető be a Play Áruházból Hyunmin Ryu nagyszerű szerepjátéka, amely egyenesen a hőskorba, a retro korszakba repít vissza minket Ruby oldalán, akivel egyenesen a nyolcvanas évek végén érezhetjük majd magunkat.

App Store:

Football Manager Mobile 2017: a Sega gondolt egy merészet, és leakciózta az App Store keretein belül a legjobb focis menedzserjátékot, melyet így most átmenetileg mindössze 4 dollár ellenében tölthetünk le magunknak, aminél olcsóbb nem mostanában lesz egy párhetes mobiljáték.

Spirit Walkers: Curse of the Cypress Witch HD: itt az alkalom, hogy most kivételes módon teljesen ingyen beszerezzük maguknknak a G5 Entertainment egyik legjobb, legszebb és legkülönlegesebb kalandjátékát, avagy a Spirit Walkers: Curse of the Cypress Witch HD-t, amelyben egy eltévelyedett szellem nyomában járkálhatunk.

Dungeon Defense: The Invasion of Heroes: átmenetileg féláron kínálják az App Store kínálatában GukHwan Kim retro szerepjátékát, amelyben 99 cent ellenében az lesz a feladatunk, hogy folyamatosan megvédjük dungeonunjainkat a betolakodókkal szemben.
3 hozzászólás

Chico

7 éve, 7 hónapja és 22 napja

Ez elég jó nap megint akció szempontjából!

válasz erre

Mendez

7 éve, 7 hónapja és 22 napja

Nem rossz megint. Ingyen mindent szeretek. Majdnem. röhögő smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 7 hónapja és 22 napja

A kecskét röhögő smiley Appstore-on éjjel észre vettem, be is húztam azonnal. röhögő smiley

Iphonera ingyenes egyébként: https://appsto.re/hu/deZXZ.i

válasz erre