Napiapp ajánló (2017. április 7.)

2017. április 07.
7.3191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Demon's Rise: egy kihagyhatatlan és hihetetlen mértékű akció részeként a Wave Light Games csapata úgy határozott, hogy 2200 forint helyett teljesen ingyen letölthetővé teszi a rajongók számára nagyszerű szerepjátékukat, amely Angor ősi városába repít el minket egy klasszikus fantasy kaland részeként, amit butaság lenne kihagyni.

Replica: 699 forint helyett most 359 forintért illeszthető gyűjteményünkbe a Zero Rock Entertainment többszörösen díjnyertes kalandjátéka, amelynek keretein belül egy rendkívül sötét sztorival, valamint fejtörőkkel gazdagon ellátott történet vár ránk, amiből akár 12 eltérő befejezést is kihozhatunk majd.

Pixel Guardians - Pixel Dragon: a DreamSky csapata egy rövid ideig ingyen letölthetővé tette a Pixel Guardians - Pixel Dragon című mobiljáték prémium változatát, amelyben Minecraft-szerű grafikával kell majd harcolnunk egy nagyot 3D-s küzdelmekben, dinoszauruszokkal, híres történelmi személyekkel, egy egészen különleges, szerepjátékos elemekkel gazdagított játékmenet részeként.

App Store:

F1 2016: bár március végén egyszer már akciózták, a Shanghai versenyhétvége jóvoltából azonban ismét 60 százalékkal olcsóbban beszerezhető az App Store kínálatából a F1 2016, amiért most a 10 dolláros ár helyett mindössze 4 dollárért juthatunk hozzá a versenyjátékhoz, hogy átélhessük a száguldó cirkusz örömeit a tenyerünkben is.

Replica: az App Store keretein belül is olcsóbb lett egy kis időre a Zero Rock Entertainment sötét kalandja, így a többszörösen díjnyertes alkotáshoz 99 centért juthatsz hozzá, hogy átélhess egy modern, ámde mégis elképesztően hatásos történetet, amely úgy kezdődik, hogy találunk az utcán egy okostelefont...

Alien Apocalypse X: ismét komoly akciót hirdetett mobiljátékaira az App Store kínálatában Alessandro Avigni, aki több alkotását is ingyenessé tette egy rövid időre, ezáltal többek között a Földünket megszálló idegenek kiirtására fókuszáló Alien Apocalypse X is beleesett ebbe a körbe.
3 hozzászólás

Mendez

7 éve, 5 hónapja és 24 napja

Alien Apocalypse kamu, nem ingyenes. Én töltsétek.

válasz erre

ferencziakos

7 éve, 5 hónapja és 25 napja

Demon's Rise nagyon korrekt! meglepett smiley

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 5 hónapja és 25 napja

2200 helyett ingyen az nagyon komoly deal! mosolygó smiley

válasz erre