Napiapp ajánló (2017. augusztus 14.)

2017. augusztus 14.
5.2361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

DuckTales: Remastered: 1699 forint helyett most mindössze 690 forintért megy gyermekkorunk egyik kedvenc rajzfilmjének legendás, retro játékadaptációja, avagy a Kacsamesék oldalnézetes platformerként történt kivetülése, amelyben többek között Dagobert bácsit is irányíthatjuk majd sok izgalmas kalandban.

MechaNika: 549 helyett 309 forintba kerül a Mango Protocol különleges kalandjátéka, amely MechaNika címmel azt a célt szolgálja, hogy színes, rajzfilmes grafika társaságában csatlakozzunk Nikához egy fontos küldetésben, aminek részeként el kell pusztítanunk az egész világot.

Her Story: ismét akciós áron kínálja különleges élőszereplős kalandját Sam Barlow, aki 1790 forint helyett 990 forintra lenyomta a Play Áruházban a Her Story árát, amiért cserébe egy igazán különleges, kis túlzással páratlan kalandot kapunk, a középpontban Viva Seiferttel és az ő különleges kalandjával.

App Store:

Chain Breaker: átmenetileg teljesen ingyen letölthető az App Store kínálatából a Chain Breaker című oldalnézetes platformer, amelyben az lesz a feladatunk, hogy kis lovagunk oldalán leverjük a helyükről a kis láncokon lógó platformokat, ami hozzájárul a fejtörők és a pályák teljesítéséhez.

Force Corp.: szintén ingyen letölthető egy kis ideig az iKabans különleges mobiljátéka, amelyben csodálatos, valódi helyszínekről mintázott pályákon az lesz a feladatunk, hogy megakadályozzuk Földünk meghódítását a világunkra törő idegenekkel szemben, ami nem lesz éppen egyszerű feladat.

The Boy Who Cried Wolf: leginkább a kisebb gyerekeknek szeretne kedvezni az iBigToy azzal, hogy ingyen letölthetővé tette az egyik legklasszikusabb külhoni mese interaktív változatát, amely felénk A fiú, aki farkast kiáltott címmel ismert, és most egészen sajátos formában átélhető mobilokon, méghozzá teljesen szabadon.
3 hozzászólás

peter97

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Force Corp 349 Ft, nem ingyenes.

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Na ez egy jó nap!

válasz erre

zsenikém

6 éve, 3 hónapja és 17 napja

Na ezt már szeretem. Ingyen minden iPhonera!

válasz erre