Napiapp ajánló (2017. augusztus 16.)

2017. augusztus 16.
4.9311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Final Fantasy VI: egészen augusztus 24-ig hatalmas Final Fantasy akció van a Google Play kínálatában, ennek megfelelően a Square Enix legendás szerepjátékának legtöbb epizódját 50 százalékkal olcsóbban, ergo féláron lehet beszerezni, átlagosan 2690 forint ellenében.

Framed: mivel várhatóan a mai napon érkezik meg Androidra a Noodlecake Studios által megálmodott Framed folytatása, a csapat úgy gondolta, hogy kihagyhatatlan akciót hirdet az alkotás kapcsán annak érdekében, hogy többen lecsapjanak a második részre, ennek alkalmából a nagy képregényes kaland 1099 helyett csak 129 forintba kerül.

Daregon: Isometric Puzzles: a megszokott 359 forintos árcédula helyett most teljesen szabadon letölthető bárkinek Androidra a Daregon, a különleges izometrikus puzzler, ami nem titkoltan a Monument Valley sajátosságait igyekszik felvonultatni, így amennyiben még mindig hiányolnád Androidról utóbbi folytatását, most itt a lehetőség, hogy egy kis pótlékot találj magadnak.

App Store:

Final Fantasy VI: nemcsak a Play Áruházban, hanem az App Store-on is óriási akció van átmenetileg a Final Fantasy-sorozat legtöbb epizódjára, így ha szeretnéd, most kapásból két legendás szerepjátékot kaphatsz egy áráért, hiszen az 50 százalékos leárazás jóvoltából minden epizód csak 2490 forintba kerül.

Costume Quest: egy rövid ideig bárki ingyen letöltheti magának a legendás Tim Schafer és a Double Fine Productions különleges halloweeni szerepjátékát, amely korábban többek között PC-n már óriási sikert aratott, most pedig itt az idő, hogy mobilon is átéld ezt az élményt.

Dropchord: szintén a Double Fine Productions csapata alkotta, és szintén ingyen letölthető most a Dropchord nevű különlegesség, amely egy zenei alapokon nyugvó, kifejezetten a pontgyűjtésre és az ügyeskedésre alapuló kis árkád alkotás lett, középpontjában elektronikus zenékkel és egy egészen különleges, egyedi élménnyel.
2 hozzászólás

Gólem

7 éve, 5 hónapja és 1 napja

Na a puzzlet már húzom is be! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 5 hónapja és 1 napja

Costume Questet épp éjjel vettem észre, le is szedtem gyorsan!

Dropchord nem volt meg - eddig! röhögő smiley

válasz erre