Napiapp ajánló (2017. augusztus 18.)

2017. augusztus 18.
5.2591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Riptide GP2: 590 helyett teljesen ingyen megy most Androidra a Vector Unit különleges jetskis versenyjátéka, amely a legendás Wipeout-sorozat mintájára rakétameghajtású vízi járgányokat állít a középpontba szélvészgyors versenyek erejéig, melyeket gépi ellenfelekkel, de akár más játékosokkal is megvívhatunk majd.

Alien Shooter: 1699 forint helyett teljesen ingyen le lehet tölteni most a legendás Alien Shooter PC-s játék Androidos változatát, amelyben a korabeli formában, izometrikus nézetből élhetünk át intenzív akciókat, miközben félelmetes idegen létformákkal vívunk élet-halál harcot.

Reed: 349 forint helyett teljesen ingyen le tudjuk most tölteni magunknak egy rövid ideig a PXLink zseniális platformerét, amely a klasszikus oldalnézetes ügyeskedések mintájára épít, ellenben sokkal gyorsabb tempót követel annál, középpontjában egy cicaszerű lénnyel, valamint retro grafikával.

App Store:

Jurassic Park: The Game 1 HD: hatalmas akciót tart a Telltale Games a nyár végéig, aminek részeként például nyavalyás 349 forintért lehet beszerezni a kiváló Jurassic Park: The Game 1 HD mobiljátékot, de számtalan más alkotásuk, sőt egyes játékukhoz a teljes Season Pass-ok is féláron, vagy még olcsóbban mennek most. Érdemes körbe nézni emiatt a Play Áruházban is!

Train Kit: normál esetben 3 dollárban mérik, most azonban teljesen ingyen letölthető az App Store egyik legjobb vonatos játéka, amelyben felépíthetünk egy komplett virtuális terepasztalt, a végeredményen vonatozhatunk egyet, sőt mi több, munkánkat akár még belső nézetből is megcsodálhatjuk.

Riptide GP2: a Google Play mellett az App Store-ról is ingyen le lehet tölteni a Vector Unit különleges versenyjátékát, amely megmutatja nekünk, hogy milyenek is lesznek majd egyszer a jövő jetski-versenyei, melyeket szélvészgyors, átalakított járgányokkal vívhatunk meg akár mások ellen is.
1 hozzászólás

Femobilos

6 éve, 3 hónapja és 13 napja

Egész jók a mai akciók!

válasz erre