Napiapp ajánló (2017. augusztus 2.)

2017. augusztus 02.
4.6871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Adventures of Poco Eco: a sok-sok akciózás után most átmenetileg teljesen ingyen letölthetővé tette különleges kalandjátékát a Possible Games, amelyben egyedi hangulat és élmények várnak ránk egy klasszikus 3D-s platformer részeként, miközben Poco Eco oldalán az elveszett hangok nyomába indulhatunk.

Attic over Attic: 799 forint helyett teljesen ingyen lehet tölteni a Sudio Attic különleges platformerjét is, amely kellemesen rajzfilmes grafikával egy vérbeli oldalnézetes élményt garantál nekünk sok-sok akciózással, ügyeskedéssel és tonnányi fejtörővel.

FeeSoeeD: 259 helyett szintén teljesen ingyen gyűjthető be most a BUG Studio által megálmodott FeeSoeeD oldalnézetes platformerének prémium változata, amelyben a távoli jövő földalatti sötétjébe merészkedhetünk, hogy ott ügyeskedve és harcolva elérhessük céljainkat.

App Store:

The Inner World: egy rövid ideig mindössze 699 forintért tölthető le az App Store-ról a Headup Games nagyszerű és különleges grafikai körítéssel megáldott kalandjátéka, avagy az Inner World, amely képes felidézni előttünk a klasszikus 2D-s point and click kalandjátékok minden szépségét.

Dokuro: átmenetileg féláron megy most az App Store-on a GungHo Online Entertainment által készített Dokuro, amely egy igazán különleges, retro platformerként egy sötét fantáziavilágba repít el minket, ahol ügyeskedhetünk, harcolhatunk és ahogyan illik: megmenthetjük a bajba jutott királylányt is.

Pinball Breaker Forever: ha imádod a klasszikus flippereket, akkor töltsd le most teljesen ingyen az XperimentalZ Games által készített Pinball Breaker Forever-t, amely neon-hatású, futurisztikus megjelenése mellett igazán különleges elemekkel dobja fel a hagyományos flipperek élményét.
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 2 hónapja és 21 napja

Na végre egy full ingyen nap!

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 2 hónapja és 22 napja

YESSSS!!! Az összes ingyenes behúzva, köszi! mosolygó smiley

válasz erre