Napiapp ajánló (2017. augusztus 21.)

2017. augusztus 21.
5.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Framed 2: még szinte meg sem jelent, de máris komoly akciót hozott tető alá a Noodlecake Studios csapata a Framed 2-höz, így a nagy sikert aratott, képregény-panelek tologatására építő ügyességi kalandjátékot most 1799 forint helyett már 690-ért beszerezheted Androidra.

Lowriders Comeback 2: Cruising: ha mindig is imádtad a lowriderek világát, és szereted ezeket a spéci ugrálós kocsikat, akkor most te is kipróbálhatod, hogy milyen ritmusra ugráltatni a gépet, a MontanaGames ugyanis 690 helyett 189 forintra leértékelte játékát a Play Áruházban, ami szó szerint kihagyhatatlan akció.

Cluedo: 239 forint helyett most teljesen ingyen letöltheted magadnak a világ egyik legjobb nyomozgatós társasjátékának digitalizált, mobilos változatát, ami teljesen olyan, mint a kézzel fogható változat, így ha te is imádsz gyilkosok után kutakodni, most itt a remek alkalom.

App Store:

Epic Little War Game: átmenetileg 349 forintért lehet most beszerezni a Rubicon által készített háborús stratégiát, ami olyan összetett és kellemes játékélményt garantál, hogy világszerte már 3,5 millió ember töltötte le magának, középpontjában változatos egy- és többjátékos lehetőségekkel.

QuestLord: szintén 349 forintba kerül most a Lava Level csodálatosan régi vágású körökre osztott szerepjátéka, amely egyenesen a kilencvenes évek elejére repít vissza minket a múltidéző játékmenet és grafika miatt, ami mellett izgalmas harcok, rengeteg loot, fejlődési rendszer és sok-sok ellenfél vár ránk az úton.

Moby's Revenge: ingyen letölthető most az App Store-ról Patrick Ferling szuper aranyos endless runnerje, amelyben Moby, a kis bálna felett vehetjük át az irányítást, aki bosszút esküszik a gonosz embereken, amiért ők elfogják, és egy akváriumba zárják.
2 hozzászólás

Femobilos

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Ez a Moby nagyon aranyos!!! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

7 éve, 2 hónapja és 20 napja

Tudtam hogy a Framed új része hamar akciós lesz, ki is vártam! mosolygó smiley

válasz erre