Napiapp ajánló (2017. augusztus 23.)

2017. augusztus 23.
5.4501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

TA: Little Red Riding Hood: 590 forint helyett teljesen ingyen le tudjuk tölteni most magunknak az AppGames nagyszerű mobiljátékát, amelyben Piroska kiforgatott és misztikus kalandját ismerhetjük meg enyhén horrorisztikus és bizarr formában, ahogyan korábban még garantáltan nem soha nem láthattad.

Endless Fables: The Minotaur's Curse: 1490 forint helyett 590 forintba kerül most a Play Áruházban az Artifex Mundi tetemes kínálatából származó Endless Fables kalandjáték, amelyben a Minotaurusz legendájának nyomába eredhetünk rengeteg tárgykeresés, fejtörők sokasága és csodálatos helyszínek társaságában.

Ninja Hero Cats: 999 helyett 80 százalékkal olcsóbban, mindössze 199 forintért lehet letölteni a Ninja Hero Cats című alkotás prémium, reklámoktól mentes teljes változatát, amelyben néhány harcművész cica felett vehetjük át az irányítást, méghozzá fejleszthető képességekkel, boss harcokkal és kellemes körítéssel.

App Store:

Stickman World: egy rövid ideig mindössze 349 forintért tette letölthetővé Stickman World című alkotását Dilmer Valecillos, amelyben egy kis pálcikaember izgalmas kalandjait követhetjük nyomon, aki egy különleges világba látogat egy oldalnézetes, kihívásokkal, fejtörőkkel és akadályokkal alaposan teletűzdelt platformer részeként.

The Long Siege: szintén 349 forintba kerül most egy kis ideig az Anomaly Studios nagyszerű mobiljátéka, amelyben egy RPG elemekkel megtámogatott match-3 puzzler vár ránk egy hős lovag, atmoszferikus zene és nagyon kellemes, rajzfilmes grafika társaságában.

Yuri: ingyen letölthető most az App Store-ról a Fingerlab különleges platformere, amelyben egy Yuri nevű hőst vehetünk irányításunk alá, aki saját guruló ágyán próbálja meg végigügyeskedni a pályákat, méghozzá az oldalnézetes platformerek legszebb hagyományait ápolva.
3 hozzászólás

Mendez

7 éve, 2 hónapja és 23 napja

Yuri ütős. Kell. röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Jó a mai felhozatal!

válasz erre

zsenikém

7 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nah, jutott ingyenes is, királyság! mosolygó smiley

válasz erre