Napiapp ajánló (2017. augusztus 25.)

2017. augusztus 25.
5.0061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Firm: 360 forint helyett teljesen ingyen tudod letölteni magadnak most egy rövid ideig a Sunnyside Games különleges mobiljátékát, amelyben egy hatalmas vállalat egyik első embereként a legkülönfélébb ügyességi feladványokat és problémákat kell megoldanod azért, hogy céged sikerrel működjön tovább.

CELL 13: átmenetileg teljesen ingyen letöltheted magadnak az errorsevendev csapatának különleges és egyedi logikai játékát, amelyben az lesz a célod, hogy kis robotod oldalán teljesítsd a pályákat, amelyek mindegyike dugig van a legkülönfélébb akadályokkal.

A Dark Room: ismét ingyen letölthető egy rövid ideig - a jól megszokott 369 forint helyett - Amir Rajan különleges szerepjátéka, amely egy elképesztően minimál dizájnnal ellátott szöveges szerepjátékként nem is gondolnád, hogy milyen elképesztő élményeket garantál számodra.

App Store:

Train Conductor 2: USA: most átmenetileg 349 forint ellenében tudod letölteni magadnak a The Voxel Agents különleges vonatos mobiljátékát, amelyben egyenesen Amerikába látogathatsz, a célod pedig az lesz, hogy vonatirányítóként úgy terelgesd a kis vaskerekűeket, hogy azok célba érjenek, és lehetőleg ne ütközzenek össze.

Solitairica: szintén 349 forintba kerül most egy kis ideig a Righteous Hammer Games alkotása, amelynek részeként az egyik legismertebb kártyajáték alaposan kibővített és felturbózott változatát ismerhetjük meg és élhetjük át egy csodálatos fantáziavilággal a középpontban.

Six Towers: teljesen ingyen letölthető most az App Store-ról Vadim Bashurov különleges mobiljátéka, ami bár ránézésre elképesztően egyszerű, ellenben legalább olyan addiktív, így naponta 10 ezer aktív játékos verseng a napi kupáért, miközben az egyetlen feladat csak az, hogy rakd ki a hat tornyot úgy, ahogyan azt előírták neked.
1 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nagyon jók a mai akciók!

válasz erre