Napiapp ajánló (2017. augusztus 30.)

2017. augusztus 30.
4.8871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mystery of Fortune 2: 289 forint helyett ingyen letölthető Androidra a Dotomchi Games különleges SPRG-jének folytatása, amely nyolc epizódon keresztül mesél el nekünk egy különleges sztorit, amelyben dungeonokat fedezhetünk fel seregeink oldalán, hatalmas szörnyekkel harcolhatunk, fejlődhetünk és így tovább.

DeepAbyss+: 299 helyett szintén ingyen tehető most a magunkévá a QuattroMini különleges mobiljátéka, amelyben több mint 100 küldetés vár ránk egy kis tengeralattjáró irányításával, amivel radioaktív hulladékokat kell gyűjtögetnünk a tenger mélyéről, méghozzá megannyi extra kihívás társaságában.

Monster Fantasy: World Champion: 359 forint helyett teljesen szabadon letölthető a Longtong Communication különleges szerepjátéka, amely egy kicsit a Pokémon-sorozat mintájára lehetőséget ad arra, hogy legendás szörnyeket fogjunk be, fejlesszük őket, harcoljunk velük és egy csodálatos utazás során körbejárjuk az egész világot.

App Store:

Tiny Space Adventure: mindössze 99 forintért megy most átmenetileg az App Store kínálatában a nagyszerű Tiny Space Adventure, a különleges űrkaland, amelyben point and click elemekkel nyílik lehetőségünk bolygók felfedezésére, feladványok megoldására és így tovább.

Beholder: egy rövid ideig 699 forintba kerül az App Store-on a Creative Mobile különleges mobiljátéka, amelyben felfedezhetünk egy igazán sötét jövőt, ahol a demokrácia meghalt, és a feladatunk az lesz, hogy az oldalnézetes platformerek sajátosságaival kémkedjünk, embereket mentsünk és a legkülönfélébb feladatokat oldjuk meg.

He Likes The Darkness: a He Likes The Darkness egy különleges oldalnézetes platformer, amelyben több mint száz árnyékos pálya és egy kis gömböc vár ránk főhősként, akivel platformokra és ellenfelekre ugrálva kell teljesítenünk a kihívásokat, hogy teljesíthessük az éppen aktuális pályán ránk váró feladatokat - mindezt ráadásul most teljesen ingyen!
2 hozzászólás

Chico

7 éve, 2 hónapja és 16 napja

Jó játékok, ingyenesek behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

7 éve, 2 hónapja és 16 napja

Elég jó a mai felhozatal!

válasz erre