Napiapp ajánló (2017. december 11.)

2017. december 11.
13.6011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Sonya The Great Adventure: 1099 forint helyett 330 forintba kerül most a Play Áruházban az egyik legjobb Androidos kalandjáték, amelyben Sonya és Lily varázslatos kalandját ismerhetjük meg rengeteg fejtörő, tárgykeresés és egyéb izgalmak társaságában.

Runic Rampage: 1390 forintról 890 forintra leárazták most a Play Áruházban a Crescent Moon Games különleges szerepjátékát, amelyben brutális akciók, fatális kombók, hatalmas vérengzések, valamint egy óriási nyitott világ vár majd ránk egy törp harcos oldalán.

Coin Princess V: 339 forint helyett mindenki ingyen telepítheti most Androidra a Coin Princess V-öt, egy különc kis horizontális szerepjátékot, amelyben az lesz a feladatunk, hogy legyűrjük a félelmetes teremtményeket a hercegnő megmentésének érdekében.

App Store:

Assassin's Creed Identity: túlzás nélkül nevetséges összegért, 349 forintért megy most az App Store-on az egyik legjobb mobilos akciójáték, vagyis a Ubisoft által elkészített Assassin's Creed Identity, amivel a sorozat klasszikus érájába, az olasz reneszánsz korában repülhetünk vissza egy kis akciózás kedvéért.

Colin McRae Rally: szintén 349 forintra leárazva várja a rajongókat az App Store-on a Codemasters által fejlesztett Colin McRae Rally, mint a legendás rally-s játék mobilos feldolgozása, ami pontosan azt az élményt kínálja, mint annak idején a széria korai epizódjai.

Merge HD: teljesen ingyen megy most az App Store kínálatában a Merge HD, az egyik legjobb iOS-re készült ügyességi játék, ami egy igazi időrablónak nevezhető, miközben a 72 pályán az lesz a feladatunk, hogy eltakarítsuk a képernyőről a különféle vírusokat.
2 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ma nincs free droidos cucc. szomorú smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 10 hónapja és 24 napja

Azt nem értem hogy leakciózza a hülyéje de nem csinálná meg hogy iOS11 alatt is menjen. wtf smiley Idiots.

válasz erre