Napiapp ajánló (2017. december 22.)

2017. december 22.
2.0741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hitman Sniper: 369 forint helyett teljesen ingyen letölthetjük most magunknak a 47-es ügynök egyik legjobb mobilos kalandját, avagy a Hitman Sniper-t, ami mellett a Square Enix megint 80 százalékkal olcsóbban adja a Hitman GO-t és a többi GO-játékot is, szóval érdemes lecsapni rájuk.

Cat Quest: karácsony alkalmából egy egész ezressel lett olcsóbb a Cat Quest Androidon és iOS-en is, így Macska Jancsink Zelda-szerű kalandját már kemény 790 forint ellenében beszerezhetjük magunknak, ami nem pénz ezért a tartalmas szórakozásért.

Riptide GP: Renegade: 799 helyett 339 forintért megy most a Play Áruházban a Riptide GP: Renegade és a Riptide GP2 is, ami a legendás Wipeout-sorozat egyik legjobb mobilos átültetésének tekinthető szélvészgyors versenyekkel a középpontban.

App Store:

Final Fantasy: a teljes Final Fantasy-sorozatot leakciózta nekünk az App Store-ron a Square Enix csapata, ezáltal az első részt például 1490 forint ellenében beszerezhetjük, de a többi sem sokkal drágább, így ha hiányzik még valamelyik a gyűjteményből, itt az alkalom pótolni.

Old Man's Journey: mindössze 699 forintért megy most az App Store-on a Broken Rules többszörösen díjnyertes kalandja, amelyben egy öregember utolsó nagy útját követhetjük nyomon számtalan filozofikus gondolattal, látványos grafikával és elragadó játékmenettel.

Goat Simulator MMO Simulator: a közelgő karácsony alkalmából a Coffe Stain Studios csapata is akciózza mobiljátékait, így legtöbb alkotásul 349 forintért megy, legyen szó az I am Breed-ről, a Surgeon Simulatorról vagy éppen a Goat Simulator MMO Simulator-ról.
2 hozzászólás

Mendez

6 éve, 9 hónapja és 19 napja

Hitman Sniper egyszer lehetne már ingyenes iphoneon is!

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 9 hónapja és 20 napja

Hitman Snipert már annyit akciózták hogy többet volt ingyenes mint fizetős. röhögő smiley

válasz erre