Napiapp ajánló (2017. december 8.)

2017. december 08.
13.5711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Inner World - The Last Wind Monk: 1790 helyett 1190 forintba kerül máris a nemrégiben megjelent legújabb Inner World kalandjáték, melyben rajzfilmes grafika és egy elragadó kis történet társaságában élhetjük át a klasszikus point n click kalandok legszebb hagyományait.

Zombie Fortress: Safari Pro: 369 forint helyett teljesen ingyen letölthető most a Zombie Fortress-sorozat különc mellékszála, amelyben egy szafariban számíthatunk óriási zombitámadásra, így a 3D-s akciójátékban különféle vadállatok között zúzhatjuk majd a szörnyeket.

City Defender VR: ha szeretjük a mobilos VR-játékokat, 129 forint helyett teljesen ingyen tudjuk letölteni az egyik legjobb virtuális valóságba kalauzoló robotos akciójátékot, aminél jobb ajánlatot aligha találunk majd.

App Store:

The Inner World 2: az App Store kínálatában is akciózza a Headup Games az Inner World kalandjáték legújabb epizódját, amit 1090 forint ellenében bárki behúzhat magának, a főszerepben rajzfilmes grafikával, egy szerethető sztorival, sok-sok fejtörővel és a világ megmentésével.

Draw Rider Plus: 349 forintra leárazva szerezhetjük most be magunknak az iOS egyik legjobb árkád versenyjátékát, amiben rajzos grafikával, akár általunk is rajzolható pályákkal, valamint őrültebbnél-őrültebb oldalnézetes versenyekkel, melyekben ügyességünket és sebességünket is próbára kell tennünk.

Streets of Rage Classic: nem elég, hogy megjelent mobiljátékként, most még teljes egészében ingyen le is tölthető a Sega legendás bunyós játéka, avagy a Streets of Rage Classic, aminek jóvoltából újra kivonulhatunk az utcákra és lepofozhatjuk a velünk szembeszálló ellenfeleket.
3 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 11 hónapja és 3 napja

City Defender már csorog is szépen!

válasz erre

ferencziakos

6 éve, 11 hónapja és 3 napja

Na ezt a Streetes Sega cuccot megnézem.

válasz erre

Mendez

6 éve, 11 hónapja és 4 napja

Megint egy Sega játék beingyenakciózva, de sajnos egész képernyős reklámok vannak benne. Nem értem, a Sega miért nem tud normálisan kiadni játékokat.

válasz erre