Napiapp ajánló (2017. február 17.)

2017. február 17.
6.2721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Plants vs. Zombies: nem kevesebb, mint 80 százalékkal lett olcsóbb a Play Áruházban egy limitált ideig a Plants vs. Zombies fizetős változata, amely nem tartalmaz reklámokat, ellenben benne van az összes pálya, és minden eddig megjelent extra, amire most egy rövid ideig 309 forint ellenében lehetőségünk nyílik lecsapni, hogy átéljük az utóbbi évek legjobb tower defense stratégiáját.

Civilization Revolution 2: a 2K Games csapata is leárazást tart éppen a Play Áruházban, ám a régiónkban így elérhető címek mennyisége elég szerény, de azért egy Civilization Revolution 2 befigyelt, a legendás stratégia mobilos kiruccanását ugyanis most már 1099 forint ellenében is lehetőségünk nyílik beszerezni.

Deus Ex GO: a változatosság kedvéért a Square Enix újra 80 százalékos akcióban kínálja eddig megjelent GO-játékait, így a linkellt Deus Ex GO mellett most 289 forintért gyűjtheted be még a Lara Croft GO-t és a Hitman GO-t is.

App Store:

NBA 2K17: a 8 dolláros árcédula helyett most egy rövid ideig mindössze 5 dollárért illeszthetjük gyűjteményünkbe a valaha megjelent egyik legjobb kosárlabdás játékot, amely mobilon sem igazán igényel tőlünk különösebb kompromisszumokat - pláne ennyi pénzért.

Heroes of Loot 2: 4 dollár helyett mindössze 99 centért szerezhető be az App Store-ról Pascal Bestebroer nagyszerű mobiljátéka, amely a klasszikus RPG-k nyomdokain haladva földalatti útvesztőkbe vezet el minket sok-sok kalanddal, akcióval és a nevéhez méltóan tonnányi loottal.

Mystery of Haunted Hollow: egy rövid ideig ingyenes lett az App Store-on a Point & Click csapata által készített Mystery of Haunted Hollow című kalandjáték, amely a klasszikus point and click alapokon nyugvó alkotások legszebb hagyományait egy fejtörőkkel gazdagon átitatott, vérbeli szellemsztorival ötvözi, így a stílus rajongói most mindenképpen tegyenek vele egy próbát.
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 4 hónapja és 23 napja

Gólem írta:
PvZ még így is dága... Egyszerűen nem ér ennyit...
Ez azért kicsit erős szerintem, mert milliók imádják. Mobilon meg egészen jó élmény.

válasz erre

Gólem

7 éve, 4 hónapja és 23 napja

PvZ még így is dága... Egyszerűen nem ér ennyit...

válasz erre