Napiapp ajánló (2017. február 22.)

2017. február 22.
5.6291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Guns'n'Glory: 95 százalékkal lett olcsóbb a Play Áruházban a Handy Games nagyszerű vadnyugati tower defense akció-stratégiája, amelyet most nagyjából két diannás cukorka áráért szerezhetsz be magadnak mindössze 29 forintért.

Grim Legends 2: az első rész után most 50 százalékkal olcsóbban kínálja a Grim Legends folytatását is az Artifex Mundi csapata, akik a tőlük megszokott módon, a klasszikus kalandjátékok legszebb sajátosságaival, egy izgalmas történettel, tárgykeresgéléssel és fejtörőkkel kalauzolnak el minket egy csodálatos fantáziavilágba.

iDoyle: Sherlock Holmes: bár nem egy klasszikus értelemben vett mobiljáték, ellenben egy interaktív, történetközpontú kalandként így is érdemes lehet a kipróbálásra az iDoyle: Sherlock Holmes, amit most 70 százalékkal olcsóbban, 309 forintért gyűjthetünk be - a többi iDoyle kaland mellett -, középpontjában a legendás nyomozó történetével.

App Store:

Shredder Chess: ha szeretsz sakkozni, de nincs kivel, vagy nincs mivel, akkor használd ki az alkalmat, hiszen az App Store kínálatában most 5 dollár helyett mindössze 3 dollárért gyűjtheted be magadnak a Shredder Chess, avagy az egyik legjobb sakkozós mobiljáték iPad-os változatát.

Age of Defenders: egy rövid időre teljesen ingyenes lett az App Store kínálatában az Age of Defenders, amely a többjátékos tower defense stratégiák egyik legjobb alkotásaként futurisztikus ütközeteket állít a középpontba, mégpedig csodálatos átvezetők, modern grafika és akár egyjátékos élmények társaságában is.

Pixel Boat Rush: átmenetileg ingyenessé tette az App Store kínálatában a Pixel Boat Rush című játékát az XperimentalZ Games csapata, amelyben retro grafika mellett vérbeli hajós versenyekben vehetünk részt, amelyek során az első hely megszerzése legalább olyan fontos lesz majd, mint a pusztítás.
1 hozzászólás

Chico

7 éve, 9 hónapja és 8 napja

29 Ft-ért már be is húztam a westernjátékot! röhögő smiley Hát ez marha jó! mosolygó smiley

válasz erre