Napiapp ajánló (2017. február 24.)

2017. február 24.
5.4211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

LEGO Harry Potter: Years 1-4: a január eleji akciót követően a Warner újra 80 százalékkal olcsóbban kínálja a Google Play kínálatában a LEGO Harry Potter: Years 1-4-t, aminek jóvoltából most egy jobb sör áráért, mindössze 369 forintért tölthetjük le magunknak a legendás varázslótanonc első négy évét feldolgozó kocka-kalandot.

Ys Chronicles 1: ha bukunk a japán szerepjátékokra, akkor érdemes lehet beszerezni a Play Áruház kínálatában most 30 százalékkal olcsóbban kínált Ys Chronicles első és második részét, lévén mindkét epizód 899 forintért érhető el, ami a tartalom és az életre szóló élmény tükrében nem pénz érte.

Strategy & Tactics: Medieval Wars: amennyiben te is imádod a klasszikus történelmi stratégiákat, akkor szerezd be most 70 százalékkal olcsóbban az egyik legjobb Androidos darabot, avagy név szerint a Strategy & Tactics: Medieval Wars-t, amelyért most akcióban alig kérnek többet 199 forintnál.

App Store:

Assassin's Creed Identity: konzolon talán már unalmas, de telefonon és táblagépen azért még tudunk örülni egy Assassin's Creed-játéknak, pláne úgy, hogy a Ubisoft most még le is akciózta nekünk, így 99 cent ellenében már a gyűjteményben tudhatjuk a népszerű sorozat egyik legjobb mellékszálát.

Monster Hunter Freedom Unite: féláron kínálja a Capcom az App Store kínálatában a népszerű szörnyvadász-sorozat mobilos mellékszálát, így amennyiben imádtuk korábban konzolon, most mindössze 7 dollárért szerezhetjük be magunknak a Monster Hunter Freedom Unite-ot, amelyben óriási, toronyháznyi méretekkel rendelkező szörnyetegekkel is összemérhetjük tudásunkat.

Rush Rally 2: ha inkább rallyznánk egyet a hétvégén, és jó alapanyagot keresnénk hozzá, az App Store kínálatából most féláron tölthetjük le magunknak a Rush Rally 2-t, amely alighanem az egyik legjobb autós játékok közé tartozik iOS-rendszereken.
1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 8 hónapja és 13 napja

Harry Potter nagyon jó vétel!

válasz erre