Napiapp ajánló (2017. február 8.)

2017. február 08.
6.1541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dark Echo: átmenetileg féláron beszerezhető, ezáltal mindössze 125 forintba kerül a Google Play talán legkülönlegesebb és leginkább addiktív ügyességi játéka, amelyben 80 pályán keresztül egy minimalista, de annál különlegesebb élményben lehet majd részünk.

AreaZ: egy 50 százalékos leárazás mellett 359 forint ellenében szerezhetjük be magunknak a Play Áruházból az egyik legvéresebb mobiljátékot, amelyben nem lesz más dolgunk, mint fegyvert ragadni, és az utolsó töltényig húzni a ravaszt, amíg csak zombit látunk a képernyőn.

Grim Legends: újra akciózza alkotásait a kalandjátékairól ismert Artifex Mundi, így többek között a Grim Legends című varázslatos műből is 40 százalékot engednek, aminek hála 890 forint ellenében most szabadon elveszhetünk a Grim mesék legszebbjein alapuló történetben.

App Store:

Doom & Destiny Advanced: 3 dollár helyett ideiglenesen most csak 99 centért illeszthetjük gyűjteményünkbe az App Store kínálatából a klasszikus japán szerepjátékok hagyományait követő Doom & Destiny Advanced-ot, amelyben izgalmas kalandok, retro grafika, különleges teremtmények és sok-sok harc is vár majd ránk.

Stickman Base Jumper 2: átmenetileg teljesen ingyen letölthető az App Store kínálatából a Djinnworks egyik közkedvelt mobiljátéka, amelyben kis pálcikaemberünk oldalán a bázisugrás örömeit élhetjük majd át, méghozzá izgalmas mini-játékokkal párosítva.

Hidden Wonders of the Depths HD: 3 dollár helyett szintén ingyen kínálja egy rövid ideig a tenger mélyére kalauzoló mobiljátékát a G5 Entertainment csapata, akik tárgykereséssel, match-3 alapú mókákkal, kirakókkal és egyebekkel igyekeznek szórakoztatni majd minket.
1 hozzászólás

peter97

7 éve, 9 hónapja és 1 napja

AreaZ kiváló game de ezt a Dark Echo-t én nem annyira érzem... mosolygó smiley

válasz erre