Napiapp ajánló (2017. január 11.)

2017. január 11.
4.2291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

LEGO Harry Potter: Years 1-4: átmenetileg 80 százalékkal olcsóbb lett a Google Play kínálatában a LEGO Harry Potter első négy évadát tömörítő mobiljáték, aminek köszönhetően 369 forintért - tehát kis túlzással soha vissza nem térő áron - töltheted le magadnak a kockafejű varázslótanonc nagy kalandját.

Pixel Heroes: Byte & Magic: 70 százalékkal árazták le a Play Áruházban a Headup Games pixelhőseit, aminek köszönhetően most 590 forintért húzhatsz le magadnak egy igazán tartalmas, minden elemében retro és régi vágású szerepjátékot, amely garantáltan órákra odaszegez majd a képernyő elé.

Ocean Craft: 60 százalékkal olcsóbban, mindössze 459 forintért szerezhetjük most be a StephenAllen különleges alkotását, amelyben egyenesen az óceán mélyére kell utaznunk annak érdekében, hogy ott felfedezzünk, építsünk, craftoljunk, harcoljunk és megismerjük az állatvilág valóban állatias szabályait.

App Store:

Pixel Heroes: Byte & Magic: az App Store kínálatában is leárazták a Headup Games pixelhőseit, ennek megfelelően nemcsak Androidos készülékeken, hanem iOS-t használó telefonokon is lehetőségünk nyílik átélni ennek a különleges retro szerepjátéknak az élményét.

Questerium: Sinister Trinity: átmenetileg ingyen letölthetővé vált az App Store kínálatából a G5 Entertainment által készített Questerium: Sinister Trinity című kalandjáték, amelyben misztikus kalandok, rengeteg gyűjtögetés, valamint folyamatos fejtörők sokasága vár a játékosokra.

Modern Labyrinth: szintén ingyenes lett az App Store-on a kevin jego fejlesztésében elkészült Modern Labyrinth, amelyben nem lesz más dolgunk, minthogy egy fémgolyót telefonunk döntögetésével eljuttassunk a kijelölt lyukba, miközben a labirintusban haladva rengeteg akadály, ergo további lyukak nehezítik a dolgunkat.
2 hozzászólás

Gólem

7 éve, 6 hónapja és 5 napja

Na ez most rohadt jó akció!

válasz erre

fonemaker

7 éve, 6 hónapja és 5 napja

Lego HP nagyon megéri!!!

válasz erre