Napiapp ajánló (2017. január 13.)

2017. január 13.
4.1991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Demon Hunter: átmenetileg 60 százalékkal olcsóbban, így most csak 590 forintért lehet beszerezni az Artifex Mundi egyik nagyszerű kalandjátékát, amelyben egy démonvadász alakításával egy izgalmas, tárgykereséssel és fejtörőkkel színesített történet vár ránk.

Tibetan Quest: 40 százalékkal lett olcsóbb a Play Áruházban az Artifex Mundi egy másik kalandja is, amelyet 890 forintért húzhatunk le magunknak, de ezért cserébe egyenesen Tibetbe, a rejtélyes Shangri-La városkájába utazhatunk, ahol megannyi rejtély és fejtörő megoldása vár ránk a klasszikus kalandokat idéző alkotásban.

Baseball Highlights 2045: 70 százalékkal olcsóbban szerezhető be a Google Play-ről Mike Fitzgerald és az Eagle-Gryphon Games legendás társasjátékának digitalizált változatát kínáló Baseball Highlights 2045, amelyben megtapasztalhatjuk a baseballozás igazi örömeit.

App Store:

Farming PRO 2016: ha életed a traktorozás és a mezőgazdaság, akkor itt az idő, hogy mobilon is kipróbáld magad, lévén 99 centre leárazták az App Store kínálatában a Farming PRO 2016-ot, amelyben szánthatsz, vethetsz, arathatsz és megtapasztalhatod egy igazi farmer mindennapjait.

Warp Shift: átmenetileg ingyen letölthetővé vált az App Store kínálatából a Fishlabs által készített különleges ügyességi játék, amelyben egy tündérkirálylányt kell kiszabadítanunk börtönéből, egy kis panelekből álló labirintusból.

Wyvern: szintén ingyenes lett az App Store-on a Ghost Track klasszikus, egyenesen az 1980-as éveket idéző fantasy szerepjátéka, amely a multiplayerre építve lehetővé teszi a közös kalandozást, miközben a rajongóknak lehetőségük nyílik akár harcok közben is folyamatosan beszélgetni egymással.
nincs még hozzászólás