Napiapp ajánló (2017. január 18.)

2017. január 18.
5.2471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Panda Hit: átmenetileg ingyen letölthető lett a Play Áruház kínálatából az ERP Games által készített pandás akciójáték, amelynek a lényege röviden és tömören az, hogy frenetikus ütközetek során megpróbáljuk megvédeni saját otthonunkat a gonosz betolakodóktól, amihez rengeteg extrát felhasználhatunk majd.

Futsal Freekick: szintén ingyenes egy rövid ideig a Google Play-en a Futsal Freekick, amelynek keretein belül egy nagyon kellemes és összetett focis játékot ismerhetünk meg a kis képernyőn, középpontjában a teremfoci minden sajátosságával.

Scarab Tales: féláron, mintegy 289 forint ellenében szerezhető be magunknak a Playito által készített puzzler, avagy a Scarab Tales is, amelyben egyiptomi környezetben nyílik lehetőséged arra, hogy kis szkarabeuszok oldalán változatos mini-játékokat teljesíthess.

App Store:

Don't Run With a Plasma Sword: átmenetileg ingyenes lett az App Store kínálatában az XperimentalZ Games retro akciójátéka, amelyben címével ellentétben azt a feladatot kapjuk, hogy egy lézerkarddal a kezünkben végigrohanjunk a pályákon, és ott mindenkit lekaszabolhassunk.

The Quest HD: 8 dollár helyett most mindössze 6 dolláros áron illeszthetjük gyűjteményünkbe a legendás Might & Magic szerepjátékok legszebb hagyományait felidéző The Quest HD-t, amely az egyik legjobb klasszikus megközelítésű mobilos RPG sok-sok taktikus harccal, nehéz küldetéssel és fejlődési rendszerrel.

Lifeline...: átmenetileg 99 centbe kerül az App Store kínálatában a Lifeline... című mobiljáték, amelyben a klasszikus szöveges kalandok legszebb hagyományaival a középpontban egy elveszett asztronautának nyújthatunk segítséget.
2 hozzászólás

Femobilos

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

AppStore most jobb. Androidon semmi jó akció nincs ma.

válasz erre

Mendez

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

Pandás nagyon komoly! röhögő smiley

válasz erre