Napiapp ajánló (2017. január 2.)

2017. január 02.
6.7081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Anomaly Defenders: nem kevesebb, mint 80 százalékkal olcsóbban húzható be most a Play Áruházból a 11bit Studios nagyszerű tower defense stratégiája, amely korábban már PC-n bizonyított, most pedig 299 forintért mobilon is kipróbálhatjuk, hogy mit tud.

INDY 500 Arcade Racing: a F1 kedvelőinek legnagyobb örömére 45 százalékkal olcsóbban szerezhető be a Play Áruház kínálatából a HyperDevbox által fejlesztett INDY 500 Arcade Racing, aminek köszönhetően már 799 forint ellenében lehetőséged nyílik belekóstolni a Száguldó Cirkusz örömeibe.

Construction Simulator 2014: ha életed a rombolás és az építés, itt az idő, hogy mindössze 149 forintért a gyűjteményedbe illeszd a Construction Simulator 2014-et, amelyben mobiljátékos keretek között élhetjük át mindazt, ami egy építkezésen történhet velünk.

App Store:

Light Apprentice: egy rövid ideig teljesen ingyenes lett az App Store kínálatában az Amazu Media által készített Light Apprentice akció-szerepjáték, amelyben képregényes formában fedezhetünk fel egy izgalmas sztorit, miközben a küldetések alatt félelmetes szörnyetegekkel mérhetjük össze tudásunkat.

Frontline: Road to Moscow: a második világháborús stratégiák kedvelőinek legnagyobb örömére ismét leárazásra került, így mindössze 99 centért szerezhető be az App Store kínálatából a Slitherine által fejlesztett Frontline-sorozat egyik legjobb epizódja, amelyben Moszkva ostromára indulhatunk.

Civil War: 1861: ha a második világháború már unalmas, de a Polgárháború még nem, akkor válaszd inkább a HexWar Games által készített Civil War: 1861-et, amely ugyanúgy 99 centért illeszthető a gyűjteményünkbe, mint a körökre osztott mobilos stratégiák egyik nagyágyúja.
1 hozzászólás

peter97

7 éve, 10 hónapja és 10 napja

Construction Sim nagyon megéri! meglepett smiley

válasz erre