Napiapp ajánló (2017. január 20.)

2017. január 20.
5.1671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Time Mysteries 1: egy rövid ideig 50 százalékkal olcsóbban, 699 forintért szerezhető be a Google Play kínálatából az Artifex Mundi egyik nagyszerű kalandjátéka, amelyben egy fiatal fizikus bőrébe bújva egy halom fejtörő, mini-játékok és egy izgalmas történet vár majd ránk.

Dark Heritage: 40 százalékkal lett olcsóbb a Play Áruházban az Artifex Mundi egy másik nagyszerű kalandja is, amelyben egy csodálatos, ám egyben veszélyekkel teli fantáziavilág vár ránk, méghozzá kézzel festett hátterekkel, rengeteg tárgykereséssel, mini-játékkal és fejtörőkkel.

The Inner World: 70 százalékkal olcsóbban, alig több mint 300 forintért kínálják a Play Áruházban a Headup Games zseniális és többszörösen díjnyertes kalandjátékát, amely egy klasszikus 2D-s point and click alkotásként a műfaj hőskorába repít vissza minket.

App Store:

The Inner World: nemcsak a Play Áruházban, hanem az App Store-on is leárazták egy rövid időre a The Inner World című zseniális kalandot, amelyet így most 99 centes áron bárki a gyűjteményében tudhat, ha egy igazán egyedi, különleges és régi iskolában készült kalandjátékot keres.

Stickman Basketball 2017: ingyenessé tette a hétvégére zseniális sportjátékát a Djinnworks csapata, amely címéhez mérten nem kínál zsákbamacskát, ergo valóban pálcikaemberek oldalán tapasztalhatjuk meg vele a kosárlabdázás élményét.

Nameless: the Hackers RPG: átmenetileg féláron, avagy 2 dollár ellenében gyűjtheti be magának minden rajontó a BoxCat csapatának sajátos cyberpunk szerepjátékát, amelyben a hackerkedés, valamint a humoros és megjegyezhető sztori kapták a központi szerepet, miközben hőseinkkel a világ megmentésén dolgozunk.
2 hozzászólás

Santonio

7 éve, 5 hónapja és 24 napja

Kár hogy a Time Mysteriesnek csak az első része akciós. Vettem volna ha mindegyik epizód akciós.

válasz erre

peter97

7 éve, 5 hónapja és 24 napja

De kár hogy most nincs valami ingyenes androidra... Elfogyott a keretem.

válasz erre