Napiapp ajánló (2017. január 25.)

2017. január 25.
5.6201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Goo Saga: egy 95 százalékos leárazást követően mindössze 15 forintért, tehát kvázi egy Dianás cukorka áráért beszerezhető magunknak a Goo Saga prémium változata, amely az ingyeneshez képest sokkal több pályával és tartalommal bővíti a Toka Loka Games zseniális ügyességi platformerét.

Solitaire Dungeon Escape: csak egy nagyon rövid ideig, de 75 százalékkal olcsóbban kínálja a Play Áruházban Solitaire Dungeon Escape című alkotását Jose Varela, amelyet 309 forintért illeszthetünk gyűjteményünkbe, és lehetőségünk nyílik általa egy kis kártyázással átverekedni magunkat egy veszélyektől hemzsegő dungeonon.

Emerald Maiden: a kínai újév alkalmából 60 százalékkal olcsóbban kínálja Emerald Maiden című kalandjátékát a Play Áruházban az Artifex Mundi, amelyet így 590 forint ellenében gyűjthetünk be, mint a rejtélyeket és misztikumot felölelő tárgykeresős kalandok egyik nagyágyúját.

App Store:

Stickman Downhill - Motocross: 2 dollár helyett egy rövid ideig teljesen ingyen tölthetjük le magunknak az App Store-ról a Djinnworks egyik ismert pálcikaemberes kalandját, amelyben kis hősünk oldalán a terepmotorozás rejtelmeibe vethetjük bele magunkat teljes gőzzel. Illetve gázzal!

Burger Bustle HD: 3 dollár helyett 99 centért szerezhetjük be magunknak átmenetileg a Big Fish Games által fejlesztett Burger Bustle HD-t, amelyben egy igazi hamburgerezőt nyithatunk magunknak, és a célunk az, hogy a lehető legprofibb módon kiszolgáljuk vendégeinket.

Neon Chrome: 10 dollárt helyett most mindössze 5 dollárért próbálhatjuk ki a 10tons csapatának nagyszerű sci-fi lövöldéjét, amely a felső nézetes árkád akció-szerepjátékok legszebb hagyományait vonultatja fel őrült és egyben rendkívül látványos ütközetekkel a középpontban.
1 hozzászólás

Gólem

7 éve, 9 hónapja és 16 napja

Egész jó a mai ajánlat. Legalább kettőt veszek is közülük.

válasz erre