Napiapp ajánló (2017. január 9.)

2017. január 09.
6.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Kosmik Revenge: több mint 50 százalékkal lett olcsóbb a Google Play kínálatában, így most 359 forintért begyűjthető a klasszikus shoot em up árkád űrlövöldék legszebb hagyományait a szemeink előtt felelevenítő Kosmik Revenge, amely minden retro játékrajongónak könnyeket csalhat a szemébe.

GORB: szintén féláron, 279 forintért szerezhető be a Play Áruházból a GORB címre keresztelt ügyességi játék, amelyben színes síkidomokat pakolgathatunk és mozgathatunk 168 pályán keresztül a fizika szabályainak megfelelően annak érdekében, hogy teljesítsük a kitűzött célt.

Bunny Leap: ingyenes lett egy rövid időre a Google Play áruházában a Bunny Leap címre hallgató ügyességi játék, amely egy klasszikus retro árkád akcióként lehetőséget ad arra, hogy egy nyuszival teljesítsük az ügyességünkre és logikánkra építő pályákat.

App Store:

Burst 4: átmenetileg ugyan, de ingyenessé vált az App Store kínálatában a Burst 4 című mobiljáték, amely meglepő módon mutatja be, hogy milyen jól el lehet szórakozni az egyes, a kettes, a hármas és a négyes számokkal. Vigyázat, mert függőséget okoz!

Cross Court Tennis 2: 3 dollár helyett most 2 dollárért szerezhető be az App Store legjobb teniszezős videojátéka, amelyben meglepően alapos, valószerű fizikával és labdamozgással élhetjük át a teniszezés élményét.

Avernum 2: Crystal Souls HD: 10 dollár helyett 5 dollárért tölthetjük le magunknak az App Store kínálatából a Spiderweb Software nagyszerű fantasy szerepjátékát, amelyben több mint 40 órányi játékélmény vár ránk, miközben több mint 100 várost és dungeont tisztítunk meg a különféle rémségektől.
2 hozzászólás

fonemaker

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Bunny Leap behúzva, köszi!

válasz erre

Femobilos

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ezek most nagyon jó akciók!

válasz erre