Napiapp ajánló (2017. július 19.)

2017. július 19.
7.0121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Infamous Machine: 1699 forint helyett 339 forintért lehet beszerezni átmenetileg a Blyts nagyszerű point and click kalandjátékát, avagy az Infamous Machine-t, amelyben Kelvin oldalán bejárhatjuk az egész történelmet annak érdekében, hogy különféle géniuszoknak segítsünk megalkotni életük fő művét.

Constantinople Board Game: 899 helyett most 419-ért egy igazán különleges történelmi társasjátékot szerezhetünk be magunknak mobilokra, amelynek részeként a Bizánci Birodalom sztoriját ismerhetjük meg a felemelkedéstől a bukásig, méghozzá meglepően összetett és kellemes játékmenet, ámde minimál dizájn társaságában.

Crime Secrets: 1490 forint helyett 590-ért szerezhető most be az Artifex Mundi egyik nagyszerű kalandjátéka, amelyben egy privát kopó oldalán egy aprócska városba látogatunk, ahol rendkívül sötét és rejtélyes titkok után kutakodhatunk, miközben változatos fejtörőket oldunk meg.

App Store:

Samorost 3: egy rövid ideig 60 százalékkal olcsóbban, 699 forintért szerezhető be az App Store-ról a többek között a Machinariummal elhíresült Amanita Design egyik nagyszerű kalandjátéka, avagy a Samorost 3, amelyben egy kis űrmanócska életébe nyerhetünk bepillantást.

Ticket to Earth: 40 százalékkal olcsóbban, mindössze 699 forintért lehet begyűjteni a Robot Circus nagyszerű taktikai szerepjátékát, amely Ticket to Earth címmel egy sci-fi hatásával, ámde rendkívül színes megvalósításával a különleges, képességeinkre és taktikánkra alapozó harcokra épül, miközben szerelmünkért küzdünk benne.

Dead Venture: egy rövid ideig teljesen ingyen letölthető a magyar származású Dogbyte Games egyik nagyszerű mobiljátéka az App Store-ról, így aki szeretne vagány verdákkal nekimenni a zombiseregeknek, az itt és most rögtön megteheti, a középpontban egy 8 fejezetes sztori móddal, fejleszthető autókkal és fegyverekkel, valamint tengernyi zombival és boss harccal.
2 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

Sajna az ingyenes megvan a többi meg fizetős.

válasz erre

Femobilos

6 éve, 4 hónapja és 15 napja

Jó felhozatal, kár hogy csak egy free.

válasz erre