Napiapp ajánló (2017. július 21.)

2017. július 21.
7.1251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Warhammer: Arcane Magic: 599 helyett most 309 forintért húzhatod be a gyűjteménybe a klasszikus Warhammer-sorozaton alapuló Arcane Magic stratégiát, ami konkrétan nem más, mint egy körökre osztott élményekkel kecsegtető digitális társasjáték, mely teljesen olyan, mint a Warhammer Fantasy Battles.

Hitman GO: szinte már le sem kell írnunk, hiszen majdnem minden héten akciós, de azért mondjuk, hátha valaki lemaradt volna róla korábban, a Square Enix ismét 80 százalékkal olcsóbban adja GO-játékait, így 359 forint a Hitman GO, a Lara Croft GO és a Deus Ex GO is.

Collect or Die: 699 forint helyett teljesen ingyen telepítheti bárki a Super Smith Bros elképesztően nehéz és kemény retro platformerjét, amelyben minimál dizájn mellett úgy kell összegyűjtenünk a pályán elhelyezett érméket, hogy közben megpróbáljuk túlélni a megpróbáltatásokat.

App Store:

Grim Fandango Remastered: egy komolyabb leárazásnak köszönhetően most rövid ideig egy igazán legendás és nagyszerű point and click kalandjátékkal bővíthetjük gyűjteményünket, lévén mindössze 699 forint ellenében szerezhetjük be magunkat a Double Fine által felújított Grim Fandango Remastered-et.

Lumino City: szintén több száz forinttal leárazták - bár még így sem valami olcsó - a State of Play Games által készített Lumino City-t, aminek a különlegessége nem más, minthogy az egész játékteret valódi makettekből gyártották le és filmezték a készítők, így a végeredmény egy igazi különlegesség lett.

Mystery of Fortune 2: ismét ingyen letölthető formában kínálja nagyszerű SRPG-jét a Dotomchi Games csapata, így most szabadon felfedezhetjük a 2014-es Mystery of Fortune folytatását, amelyben felállíthatunk egy sereget, felfedezhetünk pár dungeont és hatalmasakat harcolhatunk ellenfeleinkkel.
2 hozzászólás

peter97

7 éve, 3 hónapja és 27 napja

Mystery of Fortune 2 nagyon adja köszi a tippet! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 4 hónapja

A mai akciók elég jók! mosolygó smiley

válasz erre