Napiapp ajánló (2017. július 24.)

2017. július 24.
6.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The King of Fighters 98: hatalmas leárazást tart az SNK csapata a Play Áruházban, ahol 349 forint ellenében most bárki letöltheti magának a csapat legnagyobb legendáit, így köztük például a The King of Fighters 98 című verekedős játékot is, noha többek között Fatal Fury- és Metal Slug-címek is vannak ezért a pénzért.

To the Moon: alig jelent meg mobilra, de máris akciózza a To the Moon-t az X.D. Network csapata, ami egy varázslatos kalandjátékként egy haldokló ember utolsó kívánságairól szól, melyet két orvos egy különleges találmány segítségével képes lesz megvalósítani.

Football Manager Mobile 2017: a nagy nyári akció jóvoltából a Sega 66 százalékkal olcsóbban kínálja most a Football Manager Mobile 2017-et, amit most 1090 forintért bárki szabadon letölthet magának, ha szeretne belelátni egy kicsit a futball hátterébe, és megtapasztalni azt a sok-sok munkát, ami a csapatok pályára állítása mögött tapasztalható.

App Store:

Broken Age: a Grim Fandango Remastered mobilos megjelenésének örömére a Double Fine Productions munkatársai több korábbi kalandjátékukat is leakciózták az App Store-on, ezáltal átmenetileg 699 forintba kerül a nagyszerű Broken Age, amely két hányattatott sorsú fiatal életét követi nyomon, akik végül természetesen egymásra találnak.

Day of the Tentacle Remastered: az imént említett esemény alkalmából a Day of the Tentacle Remastered is csak 699 forintba kerül most az App Store-on, így aki szeretné átélni a LucasArts 1993-ban megjelent klasszikusát, az most felújított változatban csaphat bele ebbe az igazi klasszikusba.

Unknown Orbit: átmenetileg ingyen letölthető az App Store-ról a Hyperfocal Design különleges mobiljátéka, amelyben a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy körbeutazzák és sajátos módon ismerjék meg teljes 3D-ben a jelenleg ismert bolygórendszerünket a galaxisban.
2 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Ó nincs ingyenes androidra... szomorú smiley

válasz erre

zsenikém

7 éve, 3 hónapja és 25 napja

Na most az App Store ad sokkal jobb akciókat. mosolygó smiley Ritka ez is.

válasz erre