Napiapp ajánló (2017. július 3.)

2017. július 03.
7.1191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Construction Simulator 2: alig jelent meg, de máris nagyon komoly akcióban szerezhető be a Play Áruház kínálatából a Construction Simulator 2, így 1599 helyett most 690 forintért kipróbálhatjuk a traktorok, a markolók és más egyéb munkagép irányítását változatos feladatok és szimulátoros megoldások mellett.

Don't Starve: Pocket Edition: 1390 forint helyett most vicces 349 forintért lehet begyűjteni az egyik, ha nem a legjobb mobilos túlélő játékot Androidra mely rendszeren a Klei Entertainment szerint világszerte már 6 millió rajongó próbálkozik túlélni a mindennapokat az alkotás keretein belül.

Ben 10: Up to Speed: 999 forint helyett mindössze 169 forintért lehet beszerezni a Google Play-ről a Cartoon Network jól ismert sorozata alapján készült endless runnert, amelyben a Ben 10-sorozat idegenjeinek szuper erejét felhasználva folyamatos rohanás lesz az életünk, miközben akadályokat és ellenfeleket kell legyűrnünk magunk körül.

App Store:

Thomas Was Alone: a Summer Sale részeként mindössze 349 forintért lehet beszerezni a Bossa Games BAFTA díjas alkotását, amelyben minimál dizájn társaságában kell segítenünk Thomas-nak egy rejtélyekkel és fejtörőkkel teli csodálatos utazás során.

Buddy & Me: szintén akciós áron, mindössze 349 forintért lehet hozzáférni most az App Store talán legcsodálatosabb és legcukibb mobiljátékához, amelyben egy különös teremtmény hátán lovagolva vagy hősünkkel futkározva csodálatos helyszíneket fedezhetünk fel, miközben különféle feladatokat teljesítünk, gyűjtögetünk és ügyeskedünk a pályákon.

1979 Revolution: A Cinematic Adventure Game: teljesen ingyen letölthető most az App Store kínálatából az iNK Stories különleges kalandjátéka, amely fotóriporterként Iránba kalauzol el minket, az 1978 és az 1981 között történt forradalmi események sűrűjébe, aminek részeként a kameránkon és a moralitásunkon kívül semmi más egyéb sem áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy túléljük az eseményeket.
3 hozzászólás

Mendez

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Az a durva, hogy 1800 ft az eredeti ára a Revolution játékéknak! meglepett smiley Az durva akció! mosolygó smiley

válasz erre

Femobilos

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Ma nem sokat tudtam leszedni... szomorú smiley (semmit)

válasz erre

zsenikém

7 éve, 3 hónapja és 24 napja

Na ezt a legutóbbit le is kapom, jónak tűnik!

válasz erre